Waterman 21-jan - 19 feb

Waterman

Sterrenbeeld Waterman 21-jan – 19 feb

Een Waterman is vaak creatief, een trendsetter. Vindingrijk en enthousiast. Het is veelal een sociaal mens, hulpvaardig en zorgzaam. Hij of zij heeft een sterke vrijheidsdrang en houdt van stroming, van veranderingen. Dat kan betekenen dat deze persoon te snel wil gaan en zichzelf voorbij loopt. Chaos ligt op de loer….Vaste grond en rust is belangrijk voor de Waterman of -vrouw.

edelstenen-geboortestenen

Algemene stenen voor een Waterman

Voor het sterrenbeeld Waterman zijn de volgende stenen min of meer gelijk aan hun karakter. Ze zijn dus altijd goed, botsen niet.  Dit zijn:

edelstenen-geboortestenen

Aquamarijn

Aquamarijn laat het stromen. Datgene wat vast is blijven zitten laten bewegen. Alles wat altijd is ingeslikt en opgekropt, geeft klachten zoals allergie en klachten in het keelgebied. Veelvuldig schrapen van de stem bijvoorbeeld. Het helpt te communiceren. Deze edelsteen werkt op de keelchakra, 5e chacra en is de geboortesteen van de maand maart.

Waterman 21-jan - 19 feb
Waterman 21-jan - 19 feb

Turkoois

De kleur zit tussen blauw en groen in. Turkoois verbindt het hart met de keel. Wat in je hart leeft mag uitgesproken worden. Je verwerkt je emoties en kunt ze in alle veiligheid uiten.

Hoort bij het 4e en het 5e chakra en is de geboortesteen van de maand december.

edelstenen-geboortestenen

Waterman 21-jan – 19 feb en aanvullende stenen

Als een Waterman wat meer aandacht wil schenken aan de groei van zijn persoonlijkheid zijn verschillende stenen mogelijk, uiteraard afhankelijk van levensfase.  Mooie stenen zouden kunnen zijn:

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel!
Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij je arts!

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud