Sieraden en meer rondom geboorte

geboortesieraden

Geboortesieraden worden helemaal naar wens gemaakt.

Er zijn diverse soorten geboortesieraden, met verschillende uitgangspunten en invalshoeken. Wel zijn het allemaal handgemaakte geboortesieraden. Speciaal gemaakt voor degene die het gaat dragen!

Speciaal voor jou

‘Een tastbare herinnering aan een bijzondere tijd’

Een lokje haar in je geboortesieraad, een geboortesteen in je bijzondere sieraad,  een naam verwerkt in je juweel, een symbool ten teken van de geboorte van je kindje, of zelfs sieraden met moedermelk of een stukje placenta behoren tot de mogelijkheden.

Geboortesieraden worden met de grootste zorg aandacht en liefde speciaal voor je gemaakt.

Moedermelk sieraad

geboortesieraden-moedermelksieraden

Geboortestenen en MiniJewels

Geboortesieraden-geboortestenen

Geboortesieraad op maat laten maken?

Alle geboortesieraden worden met de grootste zorg aandacht en liefde voor je gemaakt.  Ze worden gemaakt van massief 1e gehalte zilver. Uiteraard zijn alle modellen ook in goud te maken.

Deze sieraden zijn er natuurlijk voor moeders, er zijn ook speciale sieraden voor vaders en er zijn ook setjes moeder- kind geboortesieraden.

Edelstenen en zwangerschap

Edelstenen-rondom-zwangerschap

Edelstenen voor baby’s

Edelstenen voor baby's
edelstenen

Kindertekening  in je geboortesieraad

Hoe leuk is het als je een mooie kindertekening laat vereeuwigen in een sieraad. Juist een mooie kleurrijke tekening leent zich bijzonder goed voor een sieraad met emaille. En wat gaaf als je die als geboortesieraad krijgt gemaakt van een tekening van een ouder broertje of zusje.

Kindertekening

geboortesieraden-kindertekening

Gravure

gravure

Vingerafdruk

Geboortesieraden-vingerafdruk

Vingerafdruk in je geboortesieraad

Het is wel heel bijzonder als de vingerafdruk van vader en moeder voor eeuwig samen op een geboortesieraad aangebracht worden. Eventueel samen met een geboortesteen ontstaat een heel bijzonder en uniek juweel.

edelstenen