Blossom-hanger-geboortesteen
unieke-minimalistische-sieraden-geboortesteen-peridoot
sieraden-voor-moeders-geboortestenen
turquoise-armband
Moedermelk-hanger-on-the-rocks
moedermelk-sieraad

InnerJewels

Marika Porrey en Irene Schildkamp vormen een hecht team met ieder zijn kracht en specialiteit.
InnerJewels staat voor exclusieve sieraden, handgemaakt en uniek.
Wij houden van uniek, persoonlijk en met een betekenis. Een bijzonder juweel, soms met symboliek, soms door het verwerken van een bijzonder of dierbaar aandenken. Alle sieraden zijn handgemaakt. Je kunt een heel bijzonder sieraad uit de collectie uitzoeken of een custom made sieraad bestellen.

Marika Porrey

Marika-Porrey

Vormgever, marketing expert, emailleur en volgt de opleiding aan de Vakschool voor goudsmid in Amsterdam.

Samenwonend, 2 puberende kinderen, heeft een bijzonder oog voor vorm, stijl en kleur. Het ontwerpen en vormgeven zit haar in de genen. Ze verwonderd zich graag over haar omgeving als een kleur of beeld haar pakt. Ze reist graag en je ziet diverse invloeden daarvan terug in haar stijl.

Irene Schildkamp

Innerjewels - Irene

Goudsmid en emailleur.
Getrouwd, 3 uit huis wonende kinderen met 4 kleine-kids. Met oog voor kwaliteit, detail en organische stijl wordt elk nieuw ontwerp tot in de details uitgewerkt. Op een groen, natuurlijk plekje, verscholen in het Twentse landschap, bevindt zich het atelier van Irene. Een fijne rustige plaats om de creativiteit de vrije teugel te geven.  De natuur is heel belangrijk voor de rust, maar ook voor de vormen, het lijnenspel en de kleuren.

edelstenen

Veel gestelde vragen

Heb je vragen? Misschien kun je hier je antwoord vinden. Schroom anders niet contact met ons op te nemen. Dat kan via e-mail, telefoon of whats app.

De stijlen

Je kunt in onze shop verschillende stijlen sieraden vinden. InnerJewels, MiniJewels, Barks, Dreamscapes en nog veel meer.  Hier een overzicht daarvan.

Wil je op de hoogte blijven? Leuke weetjes ontvangen?

Als eerste de nieuwste sieraden zien?

Meld je dan aan voor ons Brandend Nieuws!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.