Service van InnerJewels

De service van InnerJewels is voor ons een heel belangrijk punt. Als je een heel persoonlijk sieraad bestelt is het voor ons vanzelfsprekend dat daar een heel persoonlijke benadering bij past.

Persoonlijke pagina

Na een bestelling van een persoonlijk sieraad krijg je van ons de toegang tot jouw persoonlijke pagina. Een pagina met een wachtwoord.

Op deze pagina staan de afspraken die we hebben gemaakt rondom je sieraad.
Aanpassingen en wijzigingen komen daar ter controle steeds bij.

Omdat we graag verbonden willen blijven tijdens het maakproces zetten we daar de foto’s op zodat je het maakproces kunt volgen.

Een vingerafdruk

We kunnen vanuit ons atelier en op beurzen een digitale vingerafdruk voor je maken. We bewaren de vingerafdruk niet zelf, na het betalen van het statiegeld van € 40.- krijg je de vingerafdruk via e-mail toegestuurd. De vingerafdruk blijft op die manier altijd in je eigen beheer. Na het plaatsen van een bestelling van een vingerafdruk sieraad krijg je dit statiegeld van de digitale vingerafdruk natuurlijk weer terug. En dan mag je de vingerafdruk naar ons mailen om te kunnen gebruiken. Na het verwerken van het sieraad wordt die vingerafdruk uiteraard weer verwijderd uit ons systeem.

edelstenen

Stenen advies

Als je een sieraad met je best passende edelsteen wilt laten maken kan ik je helpen. Elke steen heeft zijn eigen energie.  Het is fijn als de energie van de steen je een beetje helpt.

We kunnen door middel van het meten van de in het lichaam aanwezige energieën, adviseren wat de juiste edelsteen is om nu te dragen. Dat kan worden gedaan in een persoonlijk gesprek, maar dat kan ook aan de hand van een foto via e-mail of post. Hiervoor hebben we een recente foto nodig waar je alleen op staat zonder andere mensen of dieren. Bij aanschaf van een sieraad met edelsteen zijn hier geen kosten aan verbonden.

Je sieraad schoonmaken

Zo af en toe houden we open dagen. Je kunt dan binnen lopen om je sieraad extra te laten reinigen, polijsten of na te laten kijken.

Je krijgt daarvan bericht via het “brandend nieuws’.

Persoonlijk contact

Heb je vragen aan ons, of wil je gewoon eerst vrijblijvend overleggen? Dat kan natuurlijk. Je kunt ons altijd mailen appen of bellen. Wil je dat we even de tijd voor je hebben, maak dan een bel-afspraak met Irene of Marika.

Irene Schildkamp
06 23 37 96 42

of

Marika Porrey
06 51 29 33 00

Je ringmaat

Omdat we graag willen dat jouw ring goed past, kunnen we een pasring bij de bestelling opsturen als je je maat niet weet.
Zodra die binnen is maken we een zilveren ring in het model dat je gekozen hebt. Die sturen we nog een keertje op, zodat we zeker weten of de ring je bevalt en of hij past. Uiteraard willen we het je gemakkelijk maken, we sturen dus ook altijd een retouretiket voor de retourzending van de ring.
Pas daarna verwerken we de steen, het emaille of andere gekozen elementen in de ring.

Wil je op de hoogte blijven? Leuke weetjes ontvangen?

Als eerste de nieuwste sieraden zien?

Meld je dan aan voor ons Brandend Nieuws!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.