Search

Retourneren

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 
 
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
 
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via irene@innerjewels.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”


In andere woorden:
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag terug gestort. Wil je dan wel het sieraad verzenden zoals het gekomen is?

Dus graag verpakken in het sieraden doosje of ander stevig doosje en in een stevige kartonnen doos versturen met het retouretiket.
Om gebruik te maken van dit recht, kun je contact opnemen via irene@InnerJewels.nl
Wij versturen dan een retouretiket.

Zodra het pakje bij ons retour is wordt het verschuldigde orderbedrag minus de retourzending binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten.

Uitzonderingen retourneren

  1. Alle sieraden waarin DNA materiaal is verwerkt, zoals moedermelk, as, haartjes en ook alle sieraden met een vingerafdruk of een op verzoek aangebrachte gravure kunnen niet worden geretourneerd.
  2. Sieraden die gedragen zijn kunnen natuurlijk ook niet retour. Dat is te zien aan gebruikssporen en/of schade aan het sieraad.
  3. Verder zijn sieraden die gemaakt zijn volgens speciale wensen van de klant uitgesloten van het recht op retourneren.
  4. De sieraden die vervaardigd zijn op basis van individuele keuzes of beslissingen van de klant zijn kunnen we helaas niet terug nemen of ruilen.

Reparaties, of aanpassingen

Het sieraad repareren, herstellen of naar wens aanpassen kan na aanmelding via een e-mail.
We raden aan het sieraad goed verpakt in een stevig doosje, aangetekend en verzekerd op te sturen. (geen envelop)
Deze kosten zijn voor eigen rekening.
We maken van te voren een inschatting van de kosten voor de reparatie of aanpassing van het sieraad.
De factuur voor de reparatie of aanpassing alsmede de administratie- en verzendkosten moeten betaald zijn voordat het sieraad weer terug gestuurd wordt.

Klachten worden opgelost!

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar irene@innerjewels.nl Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

Tevens is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.