unieke sieraden handgemaakt voor jou

Retourneren

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag terug gestort. Wil je dan wel het sieraad verzenden zoals het gekomen is?
Dus graag verpakken in het sieraden doosje of ander stevig doosje en in een stevige kartonnen doos versturen met het retouretiket.
Om gebruik te maken van dit recht, kun je contact opnemen via contact@InnerJewels.nl
Wij versturen dan een retouretiket.

Zodra het pakje bij ons retour is wordt het verschuldigde orderbedrag minus de retourzending binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten.

Uitzonderingen retourneren

  1. Alle sieraden waarin DNA materiaal is verwerkt, zoals moedermelk, as, haartjes en ook alle sieraden met een vingerafdruk of een op verzoek aangebrachte gravure kunnen niet worden geretourneerd.
  2. Sieraden die gedragen zijn kunnen natuurlijk ook niet retour. Dat is te zien aan gebruikssporen en/of schade aan het sieraad.
  3. Verder zijn sieraden die gemaakt zijn volgens speciale wensen van de klant uitgesloten van het recht op retourneren.
  4. De sieraden die vervaardigd zijn op basis van individuele keuzes of beslissingen van de klant zijn kunnen we helaas niet terug nemen of ruilen.

Downloadformulier

Klik hier voor de printbare versie van het garantie & retourneren.

Reparaties, of aanpassingen

Het sieraad repareren, herstellen of naar wens aanpassen kan na aanmelding via een e-mail.
We raden aan het sieraad goed verpakt in een stevig doosje, aangetekend en verzekerd op te sturen. (geen envelop)
Deze kosten zijn voor eigen rekening.
We maken van te voren een inschatting van de kosten voor de reparatie of aanpassing van het sieraad.
De factuur voor de reparatie of aanpassing alsmede de administratie- en verzendkosten moeten betaald zijn voordat het sieraad weer terug gestuurd wordt.

Klachten worden opgelost

We raden aan om klachten bij ons kenbaar te maken door te mailen naar contact@innerjewels.nl

Wij doen er alles aan om een probleem op te lossen en we worden alleen blij als jij blij wordt van je sieraad.

Alle opdrachten kun je volgen via je persoonlijke pagina en een eigen wachtwoord. Kijk dus je opdracht goed na en volg het proces heel precies. Zo kunnen we verwarring en dus klachten achteraf voorkomen.

Adresgegevens

InnerJewels is een VOF van:

Marika Porrey
Roosendaalsebaan 24
4721 SH Schijf
06 51 29 33 00

Irene Schildkamp
Oude Weerseloseweg 1A
7595 MX Weerselo
06 233 79 642

KvK:  74688693
BTW: 859993255
Bankgegevens: IBAN NL18 KNAB 0258 9391 41 tnv InnerJewels

Garantie

InnerJewels garandeert in het geval van koop/verkoop en vervaardiging van sieraden, gedurende een termijn van 6 maanden, de afwezigheid van gebreken die zich openbaren na aflevering.

In het geval van reparaties garandeert InnerJewels gedurende een termijn van drie maanden de afwezigheid van gebreken, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, voor zover die betrekking hebben op de door hem gerepareerde/vervangen onderdelen.

De consument heeft recht op kosteloze vervanging van gebrekkige onderdelen binnen redelijke tijd. Daarnaast heeft de consument recht op kosteloos herstel, schadeloosstelling, prijsvermindering en ontbinding van de overeenkomst, zoals dat hem op grond van de wet is toegekend. InnerJewels staat niet in voor gebreken, die na de aflevering van de producten zijn ontstaan als gevolg van ondeskundig gebruik, of gebrek aan zorgvuldigheid van de zijde van de consument, of die het gevolg zijn van veranderingen die de consument of derden aan het product hebben aangebracht. Evenmin staat InnerJewels in voor de eventueel ontstane schade als gevolg van deze gebreken.