unieke sieraden handgemaakt voor jou

Retourneren

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag terug gestort. Wil je dan wel het sieraad verzenden zoals het gekomen is? Dus graag verpakken in het sieraden doosje én een stevige kartonnen doos.

Om gebruik te maken van dit recht, kun je contact opnemen via contact@InnerJewels.nl.

Het pakje kan printerloos worden teruggestuurd.
Je ontvangt een retourmail met de digitale barcode. Deze digitale barcode kun je vanaf een mobiele telefoon laten scannen bij een PostNL locatie. De PostNL medewerker zal vervolgens het label printen en het pakket als retourzending verwerken. Dit is gratis.

Zodra het pakje bij ons retour is wordt het verschuldigde orderbedrag minus de retourzending binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten.

Uitzonderingen retourneren

Alle sieraden waarin DNA materiaal is verwerkt, zoals moedermelk, as, haartjes en ook alle sieraden met een vingerafdruk of een op verzoek aangebrachte gravure kunnen niet worden geretourneerd.

Sieraden die gedragen zijn kunnen natuurlijk ook niet retour. Dat is te zien aan gebruikssporen en/of schade aan het sieraad.

Verder zijn sieraden die gemaakt zijn volgens speciale wensen van de klant uitgesloten van het recht op retourneren. De sieraden die vervaardigd zijn op basis van individuele keuzes of beslissingen van de klant zijn kunnen we helaas niet terug nemen of ruilen.

Downloadformulier

Klik hier voor de printbare versie van het garantie & retourneren.

Reparaties, of aanpassingen

Het sieraad repareren, herstellen of naar wens aanpassen kan na aanmelding via een e-mail.
We raden aan het sieraad goed verpakt in een stevig doosje, aangetekend en verzekerd op te sturen. (geen envelop)
Deze kosten zijn voor eigen rekening.
We maken van te voren een inschatting van de kosten voor de reparatie of aanpassing van het sieraad.
De factuur voor de reparatie of aanpassing alsmede de administratie- en verzendkosten moeten betaald zijn voordat het sieraad weer terug gestuurd wordt.

Klachten

We raden aan om klachten bij ons kenbaar te maken door te mailen naar contact@innerjewels.nl. Wij doen er alles aan om een probleem op te lossen. Lukt dat niet? Dan kun je je klacht melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is hier te vinden. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Adresgegevens

InnerJewels
Irene Schildkamp & Marika Porrey
Oude Weerseloseweg 1A
7595 MX Weerselo
info@innerjewels.nl
Marika: 06-51 29 33 00
Irene: 06 – 23 379 642
KvK:  74688693
BTW: 859993255
Bankgegevens: IBAN NL18 KNAB 0258 9391 41 tnv InnerJewels

Garantie

InnerJewels garandeert in het geval van koop/verkoop en vervaardiging van sieraden, gedurende een termijn van 6 maanden, de afwezigheid van gebreken die zich openbaren na aflevering.

In het geval van reparaties garandeert InnerJewels gedurende een termijn van drie maanden de afwezigheid van gebreken, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, voor zover die betrekking hebben op de door hem gerepareerde/vervangen onderdelen.

De consument heeft recht op kosteloze vervanging van gebrekkige onderdelen binnen redelijke tijd. Daarnaast heeft de consument recht op kosteloos herstel, schadeloosstelling, prijsvermindering en ontbinding van de overeenkomst, zoals dat hem op grond van de wet is toegekend. InnerJewels staat niet in voor gebreken, die na de aflevering van de producten zijn ontstaan als gevolg van ondeskundig gebruik, of gebrek aan zorgvuldigheid van de zijde van de consument, of die het gevolg zijn van veranderingen die de consument of derden aan het product hebben aangebracht. Evenmin staat InnerJewels in voor de eventueel ontstane schade als gevolg van deze gebreken.