Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe bereken ik de maat van mijn armband

Je kunt de maat voor uw armband opnemen door een stuk touw losjes om uw pols te houden. Leg dan het stukje touw naast een lineaal. Deze maat geeft u dan door als polsmaat. Ik tel er dan een bepaald aantal centimeters bij op, afhankelijk van het model en je krijgt de armband keurig netjes in je maat!
Zit de armband toch niet lekker? Neem dan contact met me op, dan pas ik hem aan.

Hoe weet ik mijn ringmaat?

Bepaal eerst om welke vinger je de ring wilt dragen. Links en rechts verschilt meestal nogal veel.

De ringmaat meet je door een goedpassende bestaande ring te nemen en daarvan in het midden de diameter van te meten. Met een schuifmaat gaat dat het beste. Anders een goede lineaal nemen en heel precies kijken naar het aantal mm.
Let wel op dat een brede ring strakker aanvoelt als een smalle ring. Geef dus door of je een smalle ring hebt of een brede ring hebt opgemeten.

Heb je geen goed passende ring?
Vraag dan een ringensetje aan. Ik heb van die plastic ringen, die stuur ik me alle plezier naar je op.

Ik wil graag zeker zijn van de maat van je ring. Ik stuur altijd een ring op om tussendoor even te passen. Of je kunt komen passen in het atelier, ook gezellig…

Opsturen van de melk voor moedermelk-sieraden

Na ontvangst van de bestelling wordt een waterdicht kokertje en een retour envelop toegestuurd.

In het kokertje passen ongeveer 5 theelepeltjes melk. Voor een moedermelk-sieraad is 1 theelepeltje al voldoende. Uiteraard is voor een armband met 5 schakels, waar in elke schakel melk verwerkt gaat worden, meer nodig.

Elke soort borstvoedingsmelk is goed, of het nu de magere of de vettere variant is. Dus ochtendvoeding is niet beter voor het gebruik in een sieraad dan de avondvoeding. Het is geen enkel probleem als de melk wat zuurder wordt tijdens het versturen. Dat neutraliseert tijdens het bakken. Ook melk uit de diepvries, hoe oud deze ook is, is geschikt voor een moedermelk-sieraad.

Sluitsysteem van een InnerJewels armband

Het sluitsysteem van de armband van InnerJewels Flex is heel eenvoudig.  Je hebt niemand nodig om je te helpen!!

Tip:
Af doen van de armband: Je trekt aan het sluitschakeltje aan de zijkant aan de kant van de edelsteen en beweegt hem naar de buitenkant. Je kunt dan het oogje door het openingetje trekken.

Als je hem om wilt doen pak je de edelsteen en trekt die van boven op je pols naar beneden en weer naar de buitenkant van je pols, waarbij je de armband tussen je arm en je buik klemt. Middelvinger op de steen, met je duim en wijsvinger het oogje door de opening sturen.

Hoe werkt een bajonetsluiting?

Een bajonetsluiting is een soort buisje waar het slot in zit.

Dichtdoen: Het palletje in de opening die in het buisje zit draaien. Even controleren of hij goed vast zit.
Openen: druk de buisjes iets dichter tegen elkaar aan. Draai een klein stukje tot hij los gaat.

Tip: droog oefenen gaat altijd het beste..:)

bajonetsluiting