turkoois

Turkoois in je sieraad

De echte turkoois is hemelsblauw of groenblauw. Deze steen trekt van oudsher al goede energie aan en beschermt bij negativiteit. De indianen namen turkoois niet voor niets mee op hun reizen! Deze steen werd en wordt nog altijd gezien als een amulet, een beschermer tegen ongelukken en ongevallen en als aantrekker van het geluk. En zeg nu eerlijk, wie wil dat nu niet.

Turkoois was altijd de heilige steen van de Indianen. Deze dachten dat de steen de verbinding was tussen de aarde en de hemel. Deze geluk-steen maakt tevreden en geeft rust waardoor groei mogelijk is.

turkoois

Combineer en varieer met de schakelketting. Het fijne is dat je de edelstenen in de schakel kunt vervangen voor een schakel met een andere edelsteen. Zo kun je de edelstenen aanpassen naar je wens van die dag.

edelstenen

Turkoois in je sieraad voor je 4+ Chakra,

Turkoois verbindt de energie tussen het 4e (hartchakra) en 5e (keelchakra) chakra.
Het lijkt soms zo simpel; zeg gewoon wat je denkt. Maar dat is het niet altijd. Ze zeggen niet voor niets ‘maak van je hart geen moordkuil’. En dan zeg je een keer iets en dan komt dat er toch beroerd uit….Eigenlijk best herkenbaar.

Turkoois geeft je als vanzelf de handvaten om de dingen op de juiste tijd op de juiste manier te uiten. Het is letterlijk een verbinding tussen hart (4e chakra) en keel (5e chakra). Op een dag merk je dat je gewoon rustig en op een liefdevolle manier kunt zeggen wat je dwars zit of waar je het niet mee eens bent.

edelstenen
turkoois

Technische gegevens

Vindplaats :  USA, Mexico, China, Birma
Hardheid : 5-6
Bestanddeel: koper, aluminium
Dierenriem: Waterman, Boogschutter
Geboortesteen van de maand december

Kleur: Groen-blauw of hemelsblauw
Chacra: hartchakra
Deze steen geeft rust bij emotionele belasting en is erg goed tijdens de overgang tegen opvliegers.

Onderhoud

Elke maand ontladen in een schaaltje hematiet steentjes, in het volle maanlicht opladen of op een bergkristalkluster.

turkoois

Wil je een sieraad met turkoois?

Ben je geïnteresseerd in een sieraad waarin turkoois is verwerkt? Heb je nog vragen? Laat dan vrijblijvend je gegevens hieronder achter, dan nemen we contact met je op.

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel!
Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij je arts!

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud