tijgerijzer

Tijgerijzer in je sieraad

voor kracht en moed

De werking van tijgerijzer

Tijgerijzer is een sterke steen, hij lijkt met zijn grijze strepen op een hematiet (ijzer) met de strepen van een tijgeroog.

Waarom kies je voor een sieraad met tijgerijzer?

Wil je een onderneming starten? Een eigen bedrijf gaan beginnen? Of kies je eindelijk voor jezelf? Laat je dan helpen door tijgerijzer.

Draagadvies voor tijgerijzer

Krasbestendigheid: Hardheid 7. voldoende
Kleurechtheid: goed, verkleurt niet in de zon
Gevoeligheid voor chemicaliën: nee
Vindplaatsen Zuid-Afrika, West-Australië

Lees meer over
Het reinigen, ontladen en opladen van edelstenen

Tijgerijzer-hanger-citrien
tijgerijzer-ring

Powersteen

Tijgerijzer kan door zijn krachtige energie steeds kort gedragen worden. Draag hem bij het neerzetten van een nieuw project of onderneming, om erachter te komen wat je nu echt precies wilt.

Tijgerijzer dragen

Bij lichamelijke zwakte, als je net even iets meer power nodig hebt.  Ook fijn om te dragen als je teveel in je hoofd leeft en je meer mag aarden.

aarden-tijgerijzer
De-kleur-geel-in-je-sieraad

Tijgerijzer voor je eerste chakra

Tijgerijzer in je sieraad werkt positief op je basischakra of stuitchakra. Als dit eerste chakra uit balans is uit zich dat vaak in ongeconcentreerd zijn, ongeduldig zijn, en/of je niet veilig voelen. Heb je vaak koude voeten, voel je je uitgeput en mis je aan wilskracht is dit een fijne edelsteen die je extra kan helpen het eerste chakra weer te activeren.

Wil je een sieraad met tijgerijzer?

Ben je geïnteresseerd in een sieraad waarin tijgerijzer is verwerkt? Heb je nog vragen? Laat dan vrijblijvend je gegevens hieronder achter, dan nemen we contact met je op.

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel!
Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij je arts!

Geboortestenen

Voor moeders

Herinnering

Vingerafdrukken

Edelstenen

Veelgestelde vragen

Onderhoud