Verliessieraad Wens

[wpb-product-slider-shortcode id=”5148″]

Jouw verliessieraad wens post

Handgemaakt en uniek. Dat zijn alle sieraden die je hier op deze website vindt. Maar het kan natuurlijk zijn dat je al een idee in je hoofd hebt, een beeld van hoe het zou kunnen worden, of een bepaalde kleur of vorm, die je net niet in de webshop kunt vinden. Maar het lijkt er qua vormgeving wel op!

Helemaal naar jouw wensen en kleuren, dat kan. Uiteraard wel in mijn stijl, want daarom heb je voor me gekozen. Ik voel me vereerd om jouw unieke sieraad te ontwerpen en ik zal er alles aan doen om er iets tijdloos en prachtigs van te maken. Je kunt ‘Je Wens’ onderaan de pagina kenbaar maken.

Vingerafdruk

Geen mens op de wereld heeft exact dezelfde afdruk.
Ik verwerk je unieke vingerafdruk of van je dierbare in een bijzonder sieraad. Dat kan een ring zijn, een hanger of bijvoorbeeld manchetknopen.

Hoe gaat dat dan?

Je verbondenheid met de overledene tastbaar maken in een sieraad, dat kan.
Na uitvoerig overleggen en ontwerpen ga ik het sieraad maken en fotograferen. Nog zonder je eigen herinnering in te verwerken. Je kunt dan mee kijken of het sieraad naar je smaak is. Na goedkeuring wordt de herinnering in je sieraad verwerkt en per koerier naar je toe gebracht.

polka-dots-assieraad

En de as dan?

In sieraden met emaille, welke kleur of model dan ook, kan as worden vastgebakken. Het wordt duurzaam en voor eeuwig met het emaille versmolten. De as is onherkenbaar voor als je het niet weet en ziet er meestal uit als de melkweg…. Sterrenstof…

Ik laat de as graag bij je thuis ophalen door de koerier. We maken daarvoor een afspraak.

ring-met-as
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Suleika Flikweert
"Vandaag m'n ring met labradoriet gekregen, oooo wat ben ik blij! Heel mooi hoe het ringetje van m'n zusje hier subtiel en met een prachtig detail in verwerkt is!"