Maatwerk voor jullie trouwringen

Handgemaakt en uniek. Dat zijn alle sieraden die je hier op deze website vindt. Maar het kan natuurlijk zijn dat je al een idee in je hoofd hebt, een beeld van hoe je trouwringen zouden kunnen worden, of een bepaalde kleur of vorm, die je net niet in de webshop kunt vinden. Maar het lijkt er qua vormgeving wel op!

Helemaal naar jouw wensen en kleuren, dat kan. Uiteraard wel in mijn stijl, want daarom heb je voor me gekozen. Ik voel me vereerd om jullie unieke trouwsieraden te ontwerpen en ik zal er alles aan doen om er iets tijdloos en prachtigs van te maken.

trouwsieraden met emaille

Trouwringen

Een trouwring is meestal een sieraad dat je het langste draagt van alle sieraden. En ook elke dag…..Best moeilijk om een keus te maken.

Ik ga uit van je eigen verhaal en vertalen dat in een uniek ontwerp voor de trouwringen. Jullie wensen zijn uitgangspunt en de sieraden worden vormgegeven vanuit mijn stijl.

trouwringen met emaille

Voordelen van handwerk

Je kunt goud of materialen gebruiken van dierbare familieleden.
Je kunt de symboliek die voor jullie belangrijk is in de sieraden laten verwerken.
Je trouwringen passen bij jullie verhaal.
Je kunt ook zelf (mee) ontwerpen.
Je trouwringen zijn en blijven uniek.

trouwring

Hoe het werkt

Na ons overleg volgt een ontwerp voor je unieke trouwringen. Als je je keuze hebt gemaakt krijg je een factuur voor een aanbetaling van 25% van het totale bedrag. Tussendoor kun je kijken hoe het wordt en kunnen de trouwsieraden worden aangepast. Na goedkeuring betaal je het restantbedrag en je trouwringen worden kosteloos aangetekend naar je verstuurd.

review-ron en francis

Review van Ron en Francis

‘Wat is er mooier dan voor de rest van je leven een prachtige ring te mogen dragen die iemand (Irene) speciaal voor jou met zoveel liefde gemaakt heeft. Wij hebben twee unieke trouwringen, de een glanzend, de ander mat, bij mij is hij sierlijk, bij hem is hij stoer, precies zoals we het wilden.’

trouwring zilver
trouwringen zilver
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.