Moedermelksieraad Wens

[wpb-product-slider-shortcode id=”5142″]
Maatwerk voor jouw  bijzondere moedermelksieraad

Je laatste slokje moedermelk laten verwerken in een sieraad is een bijzonder en uniek moment. Fijn dat ik daarbij mag zijn.

Als je iets bijzonders wilt laten maken, helemaal naar jouw wensen en kleuren, kan dat. En het is eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld. Je kunt ‘Je Wens’ kenbaar maken.

moedermelk sieraad

Jouw unieke sieraad

Unieke en bijzonder om het laatste slokje melk te laten verwerken in een persoonlijk uniek moedermelk-sieraad. Als afsluiter van een misschien moeilijke tijd, maar zeker van een emotionele tijd. Met de nodige ups en dows.
De herinnering blijft, van vloeibaar naar vast.

Persoonlijk

Alle sieraden worden door mij in mijn eigen atelier gemaakt. Er zijn diverse modellen mogelijk, in verschillende maten.

Bij de voorbeelden kun je inspiratie opdoen. En wil je weten hoe de melk eruit kan gaan zien op het emaille? Moedermelk in je sieraad is op deze manier een prachtig aandenken!

Maatwerk sieraad
Moedermelk sieraden

Speciaal voor jou

Als je wens-post bij me binnen komt neem ik contact met je op. Ik ga proberen helder te krijgen wat je graag zou willen. Je krijgt dan een prijsopgave met een overzicht van je wens.
Ga je akkoord, krijg je de factuur ervoor. En ik ga aan het werk voor je. We hebben tussendoor contact om te kijken of we op 1 lijn zitten….

Ring van zilver met grijze emaille

En de melk dan?

Als je wens-post geplaatst is, krijg je post…:) Daar zit een melkkokertje in, voorzien van je naam, een foldertje van moedermelk-sieraden en een retourenvelop. In dat kokertje past ongeveer 5 ml melk. Ik heb iets minder dan de helft direct nodig, de rest blijft in de diepvries, just in case….

moedermelk

De kleuren

Je kunt uit veel kleuren emaille kiezen. Dat kan soms best lastig zijn vanaf een beeldscherm.

Op de pagina kleuren kun je meer over kleuren voor je moedermelk sieraad lezen. Je kunt de kleurenkaart op de kleurenpagina bekijken en printen. zo heb je een goed beeld van het kleurenoverzicht.

Gravure

Met de ambachtelijke handgravures kun je zelf voor een finishing touch zorgen.  Deze worden mooi diep met de hand gestoken, waardoor ze niet snel weg slijten.

Je kunt uiteraard voorbeelden en prijzen bekijken van de gravures. De uitgekozen gravure kun je aan je bestelling via e-mail. Zo kan ik adviseren over de mogelijkheden en de onmogelijkheden.

balletjes in de polka dots

Aantal kinderen

Je kunt, als je dat wilt, een aantal zilveren balletjes laten verwerken in je moedermelk-sieraad. Bijvoorbeeld om het aantal kinderen in een gezin weer te geven.

Goud kan ook voor een kleine meerpijs.

Dots in het emaille

Foto

Dan als het sieraad klaar is, voordat de melk erin wordt verwerkt, mail ik de foto van het sieraad. Zo kun je nog eens meekijken naar je persoonlijke moedermelk-sieraad. Bij akkoord wordt je moedergoud verwerkt van vloeibaar naar vast.

armbandje moedermelk
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.