Maatwerk voor de kids; een uniek kindersieraad

Als je iets anders wilt laten maken, helemaal naar jou wensen, eventuele edelsteentjes en kleuren, kan dat. Natuurlijk wel in mijn stijl….want waarom heb je anders voor me gekozen…. En het is eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld. Je kunt ‘Je Wens’ onderaan deze pagina kenbaar maken.

We hebben dan contact over wat je graag zou willen. Als we allebei denken dat het idee uitvoerbaar is krijg je een factuur voor een aanbetaling van 25% Dan ga ik het sieraad maken en fotograferen. Je kunt dan mee kijken of het sieraad naar je smaak is. Zo niet kan het worden aangepast.

Na goedkeuring kan het restant worden betaald en je sieraad wordt mooi verpakt verstuurd.

Persoonlijk

Alle sieraden worden door mij in mijn eigen atelier gemaakt. Er zijn diverse modellen mogelijk, in verschillende maten. Ik heb op deze website een aantal mogelijkheden staan. Zit je favoriete kleur of model er niet tussen? Aarzel dan niet en stuur een wens-post naar me toe.

kinderringetjes
kinderringen

Een ring

Voor de kids is een ringetje best lastig. Die kleine muiters worden snel groot. Daarom maak ik voor de kinderringetjes altijd een verstelbare ring. Niet met zo’n lelijke opening aan de onderkant van je vingers, maar ik laat de scheen een klein beetje doorlopen. Door hem iets dicht te knijpen of open te maken op iets dat taps oploopt, kunen de kinderen de ring langer dragen.

Kinderhangertje met bloempje

Teksthangertjes

De hangertjes waar met slagstempels een tekst onder het emaille staan zijn ook superleuk voor moederdag: I love my mom, voor het geval ze het ooit even vergeten..:) of I love my dad, dat doen meisjes toch bijna altijd vanzelf wel…..

Heb je een andere tekst van ongeveer hetzelfde aantal letters? Laat het me weten via de ‘wens-post’.

moederdag hangertje
Hanger kinderen Polka-Dots
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.