Maatwerk voor jouw persoonlijke InnerJewels sieraad

Als je een sieraad wilt laten maken, helemaal naar jou wensen en met de edelsteen naar keuze, kan dat. Natuurlijk wel in mijn stijl….want waarom heb je anders voor me gekozen…. En het is eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld.
Je kunt ‘Je Wens’ onderaan de pagina kenbaar maken. We hebben dan contact over wat je graag zou willen. Als we allebei denken dat het idee uitvoerbaar is krijg je een factuur voor een aanbetaling van 25%. Dan ga ik het sieraad maken en fotograferen.  Zo kun je mee kijken of het sieraad naar je smaak is.
Na goedkeuring kan het restant worden voldaan en je sieraad wordt in een mooie verpakking opgestuurd.

fan van InnerJewels
edelstenen

InnerJewels met je beste edelsteen

Ik vind het belangrijk om stil te staan bij welke edelsteen of edelmetaal je draagt. Alles heeft energie dus waarom niet iets goeds toevoegen ipv iets dat echt niet bij je past.

Mag ik je daarbij helpen? Vul je wens-post in en we hebben contact.

Persoonlijk

Alle sieraden worden door mij in mijn eigen atelier gemaakt. Er zijn diverse modellen mogelijk, in verschillende maten. Ik heb op deze website een aantal mogelijkheden staan. Zit je favoriete edelsteen of model er niet tussen? Aarzel dan niet en stuur een wens-post naar me toe en we hebben contact.

geelgoud, roodgoud, zilver of multicolour
ring met toermalijnkwarts
labradoriet ring

 Combineer en varieer

InnerJewels is ontworpen om te kunnen combineren en varieren met je sieraden. Je kunt elke dag plezier hebben en houden van je InnerJewels sieraden.

Armbanden kunnen aan kettingen gedragen worden, kettingen kunnen samen gecombineerd worden tot een lang collier. Een hanger kan aan een InnerJewels ketting. Wees creatief dat ben ik ook..:)

Lange ketting aan een hanger.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.