Edelstenen wens

[wpb-product-slider-shortcode id=”5157″]
Jouw edelsteen wenspost

Als je een sieraad wilt laten maken, met je eigen beste edelsteen, kan dat. Ik kan voor je uitzoeken welke steen je nu het beste kan dragen en ook welke liever niet. Dat geldt ook voor het edelmetaal.

Lees daarvoor onderstaande tekstjes voor meer informatie.
Je kunt ‘Je Wens’  onderaan de pagina kenbaar maken en je foto downloaden. Zo kan ik je helpen, je beste edelsteen voor nu te kiezen.

edelstenen

Jouw ‘beste’ edelsteen

Ik kan door middel van het meten van de in het lichaam aanwezige energieën, adviseren wat de juiste edelsteen is om nu te dragen. Dat kan worden gedaan in een persoonlijk gesprek, maar dat kan ook aan de hand van een foto via e-mail of post. Hiervoor heb ik een recente foto nodig waar je alleen op staat zonder andere mensen of dieren. Ook heb ik een korte beschrijving van je persoonlijke omstandigheden nodig.

Persoonlijk

Alle sieraden worden door mij in mijn eigen atelier gemaakt. Er zijn diverse modellen mogelijk, in verschillende maten. Ik heb op deze website een aantal mogelijkheden staan. Zit je favoriete edelsteen, edelmetaal of model er niet tussen? Aarzel dan niet en stuur een wens-post naar me toe en we hebben contact.

zilveren ring toermalijnkwarts
ring met amethist
geelgoud, roodgoud, zilver of multicolour

Het edelmetaal

Sta ook eens stil bij het edelmetaal dat je wilt dragen… Zilver ontlaadt, geelgoud maakt krachtiger, roodgoud hamoniseert…..it is up to you….

roodgoud
azuriet
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.