Welke edelsteen bij een kneuzing

edelstenen voor kneuzingen

Welke edelsteen bij een kneuzing

Fietsen is gezond… of niet….

Ik werd aangereden tijdens een fietstochtje. Heerlijk ontspannen even weg tijdens de Pinksterdagen was het idee. Maar die vlieger ging niet op….

Ik stond gewoon te wachten om over te steken. Wil een snelle dame in een te snelle auto snel even de binnenbocht pakken en rijdt frontaal tegen mijn voorwiel op. Daar ging ik, met fiets en al in de achteruit, over de kop met de fiets bovenop me. Niet handig Schildkampje!!

Ik ben wel een beetje geschrokken van mezelf. Ik ben toch een vredelievend mens, eigenlijk…. Maar ik was zo boos op die te snelle vrouw die zich al tierend zich een weg door de drukte probeerde te creëren. Het ging haar niet snel genoeg in haar flitsende Mercedes. Daar lag ik, nadat ik die super-move had gemaakt, foeterend en tierend op de grond te mopperen tegen haar. Waarom… ze was al zo geschrokken. Deed ik ook nog een duit in het zakje.

Dus waar zal ik nu de steen voor pakken? Voor de kneuzing, verstuiking zou ik het beste malachiet voor kunnen dragen. Maar om de boosheid die zo niet bij me past af te kunnen schudden kom ik bij rozenkwarts uit.

Oplossing, malachiet naast mijn bed, rozenkwarts in mijn oren! En volgende keer mijn fiets niet proberen te redden maar gewoon los te laten. En naast de fiets gaan staan; 2 benen aan één kant van de fiets dus…

[products columns=”3″ orderby=”title” order=”” ids=”2207, 716″]