06 51 29 33 00|info@innerjewels.nl

We nemen geen nieuwe opdrachten meer aan.
Vanaf 1 oktober stoppen we definitief met InnerJewels.

Schakel oorbellen met geboortesteen

450,00

Op deze prachtige kleur van de echte chrysopraas raak je nooit uitgekeken. De briljant in de oorbellen geeft een exclusieve accent. Oorbellen met een geboortesteen. Een nieuwe manier om je geliefden dichtbij te houden. Kies de steen die past bij je geboortemaand of kies de geboortestenen van je geliefde, zus, kind of moeder.

Voorraad

We maken deze oorbellen graag speciaal voor jou

Categorieën: , , , Tags: ,

Beschrijving

Schakel oorbellen

  • Zilver
  • Briljanten VVS1 van elk 0.03 crt (elk 2 mm dus)
  • Drops edelstenen van 12 x 7 mm naar keuze; in deze oorbellen is groene chrysopraas verwerkt
Handgemaakt, krachtig en uniek

Alle sieraden van InnerJewels worden met aandacht en liefde in onze eigen ateliers gemaakt. We gebruiken alleen duurzame en eerlijke edelmetalen voor jouw sieraad. In alle InnerJewels is een speciaal kantdesign in het zilver of goud verwerkt . Stoer en toch elegant.

edelstenen
Chakra

Briljant werkt met een hoog frequente energie positief in op alle chakra’s, maar vooral het kruinchakra.  Deze edelsteen geeft balans en kracht.

Laboratorium diamanten

Wij verwerken alleen nog laboratorium diamanten in onze sieraden, Een ruwe laboratorium diamant wordt gecultiveerd uit een klein diamantzaadje.

Draagadvies

Hardheid : 10
Dierenriem: Boogschutter, Stier
Geboortesteen van de maand april

Onderhoud

Twee keer per maand ontladen in een glas schoon water, liefst spa blauw of gedemineraliseerd water. Lekker in de zon of op een bergkristal cluster weer opladen.

Verpakking

Uiteraard wordt je mooie nieuwe sieraad in een handgeschept doosje mooi verpakt en veilig verzonden.

 

verpakking

Veilig betalen

Bij InnerJewels betaal je 100% veilig in een beveiligde SSL verbinding. Je kunt kiezen uit afhalen in het atelier of verzekerd verzenden. Je kunt het hele bedrag in 1 keer betalen zonder extra kosten via iDeal, Bancontact of met een directe bankoverschrijving.
Naast deze mogelijkheden bieden we een service waarmee je kunt betalen in maximaal 3 termijnen. Hiervoor rekenen we een extra bijdrage van 2% over het aankoopbedrag.

Verzenden en retourneren

  • Gratis verzenden in Nederland
  • Verzenden, mits op voorraad, binnen 48 uur
  • Veilige verzending via PostNL
  • Retourneren van sieraden met je DNA erin is niet mogelijk.

 

gratis-verzenden

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel!
Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij je arts!

Titel

Ga naar de bovenkant