06 51 29 33 00|info@innerjewels.nl

We nemen geen nieuwe opdrachten meer aan.
Vanaf 1 oktober stoppen we definitief met InnerJewels.

Oorbellen InnerCircle

310,00

Heerlijke lichtgewicht oorbellen, geschikt om het laatste slokje melk in te verwerken. Dat kan met kleur, met een wolkje melk zoals in dit voorbeeld of alleen in de melkkleur.

Voorraad

Deze oorsieraden maken we graag speciaal voor jou.

Beschrijving

Oorbellen InnerCircle

Materiaal: zilver
Stijl: InnerCircle
Afmeting: 15 mm excl oorhaakje gemeten
Geschikt voor verwerking van moedermelk

Handgemaakt, krachtig en uniek

Alle sieraden van InnerJewels worden met aandacht en liefde in eigen atelier gemaakt. Elk sieraad is uniek. Een krachtig duurzaam sieraad, je kunt ermee zonnen, zwemmen en feesten!

edelstenen
Moedermelk oorbellen ‘InnerCircle’

De InnerCircle oorbellen zijn organisch gevormd, met een gladde rand. Hele fijne draagbare oorbellen, met een zilveren oorhaakje.

Aan de achterkant kun je een gravure laten verwerken.

Twijfel over de kleur?

Na je bestelling kunnen we je een aantal kleurmonster opsturen zodat je thuis de kleuren kunt bekijken en kiezen.

Handgemaakt sieraad

We maken onze sieraden met de hand waardoor elk sieraad uniek is. Het kan dus gebeuren dat jouw sieraad iets afwijkt van de foto in de webshop.

Je kijkt mee met met maakproces!

Na je bestelling maken we een pagina voor je aan in ons klantenportaal. We vullen deze tijdens het maken met foto’s waardoor je het maakproces kunt volgen en waar nodig bijsturen.

Misschien ook interessant?

Hoe gaat dat met de melk?

Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een waterdicht kokertje en een retourenvelop toegestuurd. Het enige dat je hoeft te doen is het kokertje vullen met jouw borstvoeding, liefst het vette gedeelte van de melk. Daarna goed sluiten en posten.

Hoeveel melk?

Voor een moedermelk-sieraad is 5 ml of 3 theelepeltjes melk voldoende. Het is geen enkel probleem als de melk wat zuurder wordt. En elke soort borstvoedingsmelk is goed, of het nu de magere of de vettere variant is. De melk mag ook langere tijd in de diepvries hebben gelegen.

Het restant melk

Dat bewaren we voor je in de diepvries. Je kunt dus altijd nog een sieraad met borstvoeding bestellen of je sieraad laten repareren als er een ongelukje mee gebeurd is. Als je dat niet wilt en de melk retour wilt, geef dat dan aan via een e-mail of tijdens de bestelling.

Verpakking

Uiteraard wordt je mooie nieuwe sieraad in een handgeschept doosje mooi verpakt en veilig verzonden.

 

verpakking

Veilig betalen

Bij InnerJewels betaal je 100% veilig in een beveiligde SSL verbinding. Je kunt kiezen uit afhalen in het atelier of verzekerd verzenden. Je kunt het hele bedrag in 1 keer betalen zonder extra kosten via iDeal, Bancontact of met een directe bankoverschrijving.
Naast deze mogelijkheden bieden we een service waarmee je kunt betalen in maximaal 3 termijnen. Hiervoor rekenen we een extra bijdrage van 2% over het aankoopbedrag.

Verzenden en retourneren

  • Gratis verzenden in Nederland
  • Verzenden, mits op voorraad, binnen 48 uur
  • Veilige verzending via PostNL
  • Retourneren van sieraden met je DNA erin is niet mogelijk.

 

gratis-verzenden

Titel

Ga naar de bovenkant