06 51 29 33 00|info@innerjewels.nl

Kinderarmband Polka Dots

145,00

Dat laatste slokje melk gooi je natuurlijk niet weg. En het maakt niet uit of de melk wat langer in de diepvries bewaart is. De melk kan puur of in een kleur worden verwerkt.

Voorraad

Deze armband maken we graag speciaal voor jou.

Beschrijving

Moedermelk kinderarmbandje, Polka Dots bedel

Materiaal: zilver
Stijl: Dreamscape
Afmeting van de bedel: 8 mm
Afwerking: gepolijst
Armband: inclusief de armband
Lengte is variabel met een maximum van 16 cm.

Handgemaakt, krachtig en uniek

Alle sieraden van InnerJewels worden met aandacht en liefde in onze eigen ateliers gemaakt. We gebruiken alleen duurzame en eerlijke edelmetalen voor jouw sieraad.  In de hangbedel wordt de moedermelk verwerkt.

edelstenen
Een prachtig en persoonlijk aandenken

Het slotje van het zilveren armbandje kan op een kortere lengte worden ingehaakt. Het is dus een mee-groei armbandje met een maximale lengte van 16 cm. Inclusief een Polka Dots bedel van 8 mm.

Op de achterkant van de bedel kan nog een gravure komen, zo maak je de armband nog persoonlijker.

Hoe gaat dat met de melk?

Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een waterdicht kokertje en een retourenvelop toegestuurd. Het enige dat je hoeft te doen is het kokertje vullen met jouw borstvoeding, liefst het vette gedeelte van de melk. Daarna goed sluiten en posten.

Hoeveel melk?

Voor een moedermelk-sieraad is 5 ml of 3 theelepeltjes melk voldoende. Het is geen enkel probleem als de melk wat zuurder wordt. En elke soort borstvoedingsmelk is goed, of het nu de magere of de vettere variant is. De melk mag ook langere tijd in de diepvries hebben gelegen.

Het restant melk

Dat bewaren we voor je in de diepvries. Je kunt dus altijd nog een sieraad met borstvoeding bestellen of je sieraad laten repareren als er een ongelukje mee gebeurd is. Als je dat niet wilt en de melk retour wilt, geef dat dan aan via een e-mail of tijdens de bestelling.

Verpakking

Uiteraard wordt je mooie nieuwe sieraad in een handgeschept doosje mooi verpakt en veilig verzonden.

 

verpakking

Veilig betalen

Bij InnerJewels betaal je 100% veilig in een beveiligde SSL verbinding. Je kunt kiezen uit afhalen in het atelier of verzekerd verzenden. Je kunt het hele bedrag in 1 keer betalen zonder extra kosten via iDeal, Bancontact of met een directe bankoverschrijving. Gebruik je Paypal dan betaal je 4% extra.
Naast deze mogelijkheden bieden we een service waarmee je kunt betalen in maximaal 3 termijnen. Hiervoor rekenen we een extra bijdrage van 2% over het aankoopbedrag.

Verzenden en retourneren

  • Gratis verzenden in Nederland
  • Verzenden, mits op voorraad, binnen 48 uur
  • Veilige verzending via PostNL
  • Retourneren van sieraden met je DNA erin is niet mogelijk.

 

gratis-verzenden

Wij zijn dol op cadeautjes!
Jij ook?

Begin direct met sparen

Meld je dan nu aan en krijg je eerste Edelsteentjes waar je bij MiniJewels mee kunt betalen.

Titel

Ga naar de bovenkant