06 51 29 33 00|info@innerjewels.nl

We nemen geen nieuwe opdrachten meer aan.
Vanaf 1 oktober stoppen we definitief met InnerJewels.

Moedermelk hanger BeLeaf

245,00

Dat laatste slokje melk gooi je natuurlijk niet weg. En het maakt niet uit of de melk wat langer in de diepvries bewaart is, het kan in jouw unieke Be-Leaf hanger verwerkt worden. In het zilveren rondje wordt de moedermelk verwerkt.

Voorraad

Dit sieraad wordt in je eigen favoriete kleuren voor je gemaakt.

Beschrijving

Moedermelk hanger, BeLeaf round

Materiaal: zilver
Stijl: BeLeaf
Afmeting: 28 mm
Afwerking: geoxydeerd
Hangeroog: zilver, glad, 3 mm
Ketting: exclusief een ketting

Handgemaakt, krachtig en uniek

Alle sieraden van InnerJewels worden met aandacht en liefde in onze eigen ateliers gemaakt. We gebruiken alleen duurzame en eerlijke edelmetalen voor jouw sieraad.

Deze hanger kan in verschillende kleuren gemaakt worden. De melk wordt in dit sieraad altijd herkenbaar en apart in het rondje verwerkt.

edelstenen

BeLeaf… een dubbele betekenis

Vertrouw op jezelf. Vooral bij de borstvoedingstijd nog al eens een dingetje. Iedereen komt met goed bedoelde raad aan. Geloof in jezelf en kom op voor jezelf…. dat is een belangrijke les die ik leerde van mijn kinderen.

De natuur met zijn bladvorm. Uniek en zo bijzonder. Het boeit me enorm. De natuur is onlosmakelijk verbonden met mijn levenspad. Misschien herken je je daarin?

De bladnerf is uitgangspunt bij de BeLeaf stijl. De textuur van de bladnerf in het zilver wordt donker gemaakt -geoxideerd- waardoor de print prachtig uitkomt

Misschien een mooie aanvulling op je BeLeaf hanger?

Hoe gaat dat met de melk?

Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een waterdicht kokertje en een retourenvelop toegestuurd. Het enige dat je hoeft te doen is het kokertje vullen met jouw borstvoeding, liefst het vette gedeelte van de melk. Daarna goed sluiten en posten.

Hoeveel melk?

Voor een moedermelk-sieraad is 5 ml of 3 theelepeltjes melk voldoende. Het is geen enkel probleem als de melk wat zuurder wordt. En elke soort borstvoedingsmelk is goed, of het nu de magere of de vettere variant is. De melk mag ook langere tijd in de diepvries hebben gelegen.

Het restant melk

Dat bewaar ik voor je in de diepvries. Je kunt dus altijd nog een sieraad met borstvoeding bestellen of je sieraad laten repareren als er een ongelukje mee gebeurd is. Als je dat niet wilt en de melk retour wilt, geef dat dan aan via een e-mail of tijdens de bestelling.

Verpakking

Uiteraard wordt je mooie nieuwe sieraad in een handgeschept doosje mooi verpakt en veilig verzonden.

 

verpakking

Veilig betalen

Bij InnerJewels betaal je 100% veilig in een beveiligde SSL verbinding. Je kunt kiezen uit afhalen in het atelier of verzekerd verzenden. Je kunt het hele bedrag in 1 keer betalen zonder extra kosten via iDeal, Bancontact of met een directe bankoverschrijving.
Naast deze mogelijkheden bieden we een service waarmee je kunt betalen in maximaal 3 termijnen. Hiervoor rekenen we een extra bijdrage van 2% over het aankoopbedrag.

Verzenden en retourneren

  • Gratis verzenden in Nederland
  • Verzenden, mits op voorraad, binnen 48 uur
  • Veilige verzending via PostNL
  • Retourneren van sieraden met je DNA erin is niet mogelijk.

 

gratis-verzenden

Wij zijn dol op cadeautjes!
Jij ook?

Begin direct met sparen

Meld je dan nu aan en krijg je eerste Edelsteentjes waar je bij MiniJewels mee kunt betalen.

Extra informatie

Kleur

Paars, blauw

Titel

Ga naar de bovenkant