06 51 29 33 00|info@innerjewels.nl

We nemen geen nieuwe opdrachten meer aan.
Vanaf 1 oktober stoppen we definitief met InnerJewels.

Hanger BeLeaf plus

290,00

Een prachtige herinnering aan de mooie tijd. Straal de verbinding met de natuur uit met dit sieraad . In het zilveren blaadje wordt de moedermelk puur of in een emaille kleur worden verwerkt. .

Voorraad

Dit sieraad maken we graag speciaal voor jou.

Beschrijving

Moedermelk hanger, BeLeaf round extra

Materiaal: zilver
Stijl: BeLeaf
Afmeting: 28 mm
Extra’s: een extra takje en balletjes
Afwerking: geoxydeerd
Hangeroog: zilver, glad, 3 mm
Ketting: exclusief een ketting

Handgemaakt, krachtig en uniek

Alle sieraden van InnerJewels worden met aandacht en liefde in onze eigen ateliers gemaakt. We gebruiken alleen duurzame en eerlijke edelmetalen voor jouw sieraad.

Deze hanger wordt in je favoriete kleuren gemaakt.

edelstenen

BeLeaf… een dubbele betekenis

Vertrouw op jezelf. Vooral bij de borstvoedingstijd nog al eens een dingetje. Iedereen komt met goed bedoelde raad aan. Geloof in jezelf en kom op voor jezelf…. dat is een belangrijke les die ik leerde van mijn kinderen.

De natuur met zijn bladvorm. Uniek en zo bijzonder. Het boeit me enorm. De natuur is onlosmakelijk verbonden met mijn levenspad. Misschien herken je je daarin?

De bladnerf is uitgangspunt bij de BeLeaf stijl. De textuur van de bladnerf in het zilver wordt donker gemaakt -geoxydeerd- waardoor de print prachtig uitkomt.

Hoe gaat dat met de melk?

Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een waterdicht kokertje en een retourenvelop toegestuurd. Het enige dat je hoeft te doen is het kokertje vullen met jouw borstvoeding, liefst het vette gedeelte van de melk. Daarna goed sluiten en posten.

Hoeveel melk?

Voor een moedermelk-sieraad is 5 ml of 3 theelepeltjes melk voldoende. Het is geen enkel probleem als de melk wat zuurder wordt. En elke soort borstvoedingsmelk is goed, of het nu de magere of de vettere variant is. De melk mag ook langere tijd in de diepvries hebben gelegen.

Het restant melk

Dat bewaren we voor je in de diepvries. Je kunt dus altijd nog een sieraad met borstvoeding bestellen of je sieraad laten repareren als er een ongelukje mee gebeurd is. Als je dat niet wilt en de melk retour wilt, geef dat dan aan via een e-mail of tijdens de bestelling.

Meer BeLeaf sieraden

Verpakking

Uiteraard wordt je mooie nieuwe sieraad in een handgeschept doosje mooi verpakt en veilig verzonden.

 

verpakking

Veilig betalen

Bij InnerJewels betaal je 100% veilig in een beveiligde SSL verbinding. Je kunt kiezen uit afhalen in het atelier of verzekerd verzenden. Je kunt het hele bedrag in 1 keer betalen zonder extra kosten via iDeal, Bancontact of met een directe bankoverschrijving.
Naast deze mogelijkheden bieden we een service waarmee je kunt betalen in maximaal 3 termijnen. Hiervoor rekenen we een extra bijdrage van 2% over het aankoopbedrag.

Verzenden en retourneren

  • Gratis verzenden in Nederland
  • Verzenden, mits op voorraad, binnen 48 uur
  • Veilige verzending via PostNL
  • Retourneren van sieraden met je DNA erin is niet mogelijk.

 

gratis-verzenden

Wij zijn dol op cadeautjes!
Jij ook?

Begin direct met sparen

Meld je dan nu aan en krijg je eerste Edelsteentjes waar je bij MiniJewels mee kunt betalen.

Extra informatie

Kleur

Paars, blauw

Titel

Ga naar de bovenkant