06 51 29 33 00|info@innerjewels.nl

Moedermelk hanger on the Rocks

535,00

Een unieke hanger van goud met puur moedermelk. Jouw witte goud met het edelmetaal vormen samen deze bijzondere hanger.

Het creatieve model dat gemaakt wordt van de moedermelk wordt heel vrij en natuurlijk gevat in subtiele draden van echt en massief 18 karaat goud.
De prijs van dit gouden sieraad is een prijsindicatie en is afhankelijk van de dagkoers van het goud. We nemen contact op zodra aanpassing noodzakelijk blijkt.

Beschrijving

Moedermelk hanger

Materiaal: 18 karaat geelgoud
Maat: 10 mm x 20 mm, of 15 x 35 mm
Lengte is inclusief het 18 karaat geelgouden hangeroog
Binnen de draden bevindt zich een ‘steentje’ moedermelk.
Exclusief de 18 karaat gouden ketting

Moedermelk hanger ‘On the rocks’

Deze moedermelk hanger is gevormd met een vrije creatieve vorm van moedermelk, speels gevat in 18 karaat geelgouden draden. Deze hanger is ook te bestellen in rood- of witgoud. Ook de grootte mag je zelf aangeven. De exclusieve en luxe ankerketting past er prachtig bij, deze is niet bij de prijs inbegrepen.

edelstenen
Hoe gaat dat met de melk?

Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een waterdicht kokertje en een retourenvelop toegestuurd. Het enige dat je hoeft te doen is het kokertje vullen met jouw borstvoeding, liefst het vette gedeelte van de melk. Daarna goed sluiten en posten.

Hoeveel melk?

Voor een moedermelk-sieraad is 5 ml of 3 theelepeltjes melk voldoende. Het is geen enkel probleem als de melk wat zuurder wordt. En elke soort borstvoedingsmelk is goed, of het nu de magere of de vettere variant is. De melk mag ook langere tijd in de diepvries hebben gelegen.

Het restant melk

Dat bewaren we voor je in de diepvries. Je kunt dus altijd nog een sieraad met borstvoeding bestellen of je sieraad laten repareren als er een ongelukje mee gebeurd is. Als je dat niet wilt en de melk retour wilt, geef dat dan aan via een e-mail of tijdens de bestelling.

Verpakking

Uiteraard wordt je mooie nieuwe sieraad in een handgeschept doosje mooi verpakt en veilig verzonden.

 

verpakking

Veilig betalen

Bij InnerJewels betaal je 100% veilig in een beveiligde SSL verbinding. Je kunt kiezen uit afhalen in het atelier of verzekerd verzenden. Je kunt het hele bedrag in 1 keer betalen zonder extra kosten via iDeal, Bancontact of met een directe bankoverschrijving. Gebruik je Paypal dan betaal je 4% extra.
Naast deze mogelijkheden bieden we een service waarmee je kunt betalen in maximaal 3 termijnen. Hiervoor rekenen we een extra bijdrage van 2% over het aankoopbedrag.

Verzenden en retourneren

  • Gratis verzenden in Nederland
  • Verzenden, mits op voorraad, binnen 48 uur
  • Veilige verzending via PostNL
  • Retourneren van sieraden met je DNA erin is niet mogelijk.

 

gratis-verzenden

Wij zijn dol op cadeautjes!
Jij ook?

Begin direct met sparen

Meld je dan nu aan en krijg je eerste Edelsteentjes waar je bij MiniJewels mee kunt betalen.

Titel

Ga naar de bovenkant