06 51 29 33 00|info@innerjewels.nl

Hanger, dreamscape M

295,00

Dat laatste slokje melk, je kunt het niet weggooien.. en wat is er mooier dan dit als herinnering te kunnen laten verwerken in een uniek moedermelk-sieraad. De melk kan puur of in een kleur worden verwerkt.

Voorraad

Dit sieraad maken we graag speciaal voor jou.

Beschrijving

Moedermelk hanger, dreamscape

Materiaal: zilver
Stijl: Dreamscape
Afmeting: 18 mm
Zilveren rand: smal: 2.5 mm
Hangeroog: 7 mm

Handgemaakt, krachtig en uniek

Alle sieraden van InnerJewels worden met aandacht en liefde in onze eigen ateliers gemaakt. We gebruiken alleen duurzame en eerlijke edelmetalen voor jouw sieraad.

edelstenen
Hoe gaat dat met de melk?

Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een waterdicht kokertje en een retourenvelop toegestuurd. Het enige dat je hoeft te doen is het kokertje vullen met jouw borstvoeding, liefst het vette gedeelte van de melk. Daarna goed sluiten en posten.

Hoeveel melk?

Voor een moedermelk-sieraad is 5 ml of 3 theelepeltjes melk voldoende. Het is geen enkel probleem als de melk wat zuurder wordt. En elke soort borstvoedingsmelk is goed, of het nu de magere of de vettere variant is. De melk mag ook langere tijd in de diepvries hebben gelegen.

Het restant melk

Dat bewaren we voor je in de diepvries. Je kunt dus altijd nog een sieraad met borstvoeding bestellen of je sieraad laten repareren als er een ongelukje mee gebeurd is. Als je dat niet wilt en de melk retour wilt, geef dat dan aan via een e-mail of tijdens de bestelling.

Ook interessant?

“Irene heeft een prachtige en unieke hanger gemaakt. Met as van mijn vader en moedermelk van de borstvoedingsperiode van mijn twee dochters. Zo zijn ze met elkaar verbonden en kan ik het dichtbij mijn hart dragen. Deze symboliek geeft veel houvast en waarde. Ik ben heel blij dat ik een kunstenaar heb gevonden die dit én heel goed begrijpt én ook nog eens de meest mooie dingen maakt. Ik kom zeker bij haar terug voor sieraden in de toekomst.
‘Linda”

Verpakking

Uiteraard wordt je mooie nieuwe sieraad in een handgeschept doosje mooi verpakt en veilig verzonden.

 

verpakking

Veilig betalen

Bij InnerJewels betaal je 100% veilig in een beveiligde SSL verbinding. Je kunt kiezen uit afhalen in het atelier of verzekerd verzenden. Je kunt het hele bedrag in 1 keer betalen zonder extra kosten via iDeal, Bancontact of met een directe bankoverschrijving. Gebruik je Paypal dan betaal je 4% extra.
Naast deze mogelijkheden bieden we een service waarmee je kunt betalen in maximaal 3 termijnen. Hiervoor rekenen we een extra bijdrage van 2% over het aankoopbedrag.

Verzenden en retourneren

  • Gratis verzenden in Nederland
  • Verzenden, mits op voorraad, binnen 48 uur
  • Veilige verzending via PostNL
  • Retourneren van sieraden met je DNA erin is niet mogelijk.

 

gratis-verzenden

Wij zijn dol op cadeautjes!
Jij ook?

Begin direct met sparen

Meld je dan nu aan en krijg je eerste Edelsteentjes waar je bij MiniJewels mee kunt betalen.

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant