06 51 29 33 00|info@innerjewels.nl

Hanger, dreamscape hidden M

225,00

Is dit het moment om je borstvoedingsperiode af te sluiten? Laat dan je moedermelk van vloeibaar naar vast in dit kleurrijke sieraad verwerken. Kies hiervoor je eigen favoriete kleuren. Wil je een voorbeeld van de verwerkte melk zien? Bekijk daarvoor de tweede foto.

Voorraad

Dit sieraad wordt in je eigen favoriete kleuren voor je gemaakt.

Beschrijving

Moedermelk hanger, dreamscape hidden

Materiaal: zilver
Stijl: Dreamscape
Afmeting: 18 mm
Zilveren rand: 2.5 mm
Hangeroog: verborgen aan de achterzijde van de hanger (hidden:) )
Diameter van het hangeroog: 3 mm
Afwerking: gepolijst
Ketting: exclusief de ketting
Kleuren: hardblauw, helderblauw en zwart-blauw

De zilveren hanger is gepolijst . Het kan uiteraard ook met gematteerd zilver gemaakt worden, dan mag je dat doorgeven bij de bestelling..

edelstenen
Hoe gaat dat met de melk?

Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een waterdicht kokertje en een retourenvelop toegestuurd. Het enige dat je hoeft te doen is het kokertje vullen met jouw borstvoeding, liefst het vette gedeelte van de melk. Daarna goed sluiten en posten.

Hoeveel melk?

Voor een moedermelk-sieraad is 5 ml of 3 theelepeltjes melk voldoende. Het is geen enkel probleem als de melk wat zuurder wordt. En elke soort borstvoedingsmelk is goed, of het nu de magere of de vettere variant is. De melk mag ook langere tijd in de diepvries hebben gelegen.

Het restant melk

Dat bewaar ik voor je in de diepvries. Je kunt dus altijd nog een sieraad met borstvoeding bestellen of je sieraad laten repareren als er een ongelukje mee gebeurd is. Als je dat niet wilt en de melk retour wilt, geef dat dan aan via een e-mail of tijdens de bestelling.

Verpakking

Uiteraard wordt je mooie nieuwe sieraad in een handgeschept doosje mooi verpakt en veilig verzonden.

 

verpakking

Veilig betalen

Bij InnerJewels betaal je 100% veilig in een beveiligde SSL verbinding. Je kunt kiezen uit afhalen in het atelier of verzekerd verzenden. Je kunt het hele bedrag in 1 keer betalen zonder extra kosten via iDeal, Bancontact of met een directe bankoverschrijving. Gebruik je Paypal dan betaal je 4% extra.
Naast deze mogelijkheden bieden we een service waarmee je kunt betalen in maximaal 3 termijnen. Hiervoor rekenen we een extra bijdrage van 2% over het aankoopbedrag.

Verzenden en retourneren

  • Gratis verzenden in Nederland
  • Verzenden, mits op voorraad, binnen 48 uur
  • Veilige verzending via PostNL
  • Retourneren van sieraden met je DNA erin is niet mogelijk.

 

gratis-verzenden

Wij zijn dol op cadeautjes!
Jij ook?

Begin direct met sparen

Meld je dan nu aan en krijg je eerste Edelsteentjes waar je bij MiniJewels mee kunt betalen.

DOE MEE

Ga naar de bovenkant