06 51 29 33 00|info@innerjewels.nl

Hangbedel Dreamscape XS

165,00

Is dit een mooi moment om je borstvoedingsperiode af te sluiten? Laat dan je moedermelk van vloeibaar naar vast verwerken.
Een massieve strakke zilveren aanschuifring met een breedte van 4.5 mm, met daaraan een hangbedel van zilver met emaille. Deze zilveren bedel kan door deze aanschuifring o.a. aan de Pandora armband of ketting gedragen worden.
Deze bedel wordt in je favoriete kleuren voor je gemaakt.

Voorraad

Deze bedel wordt speciaal voor je gemaakt.

Beschrijving

Moedermelk hangbedel Dreamscape

Materiaal: zilver
Stijl: Dreamscape
Afmeting: 10 mm
Afwerking: gepolijst
Hangeroog: zilver, glad, 4.5 mm breed

Past bij een Pandora armband of ketting

Een massieve strakke zilveren aanschuifring met een breedte van 4.5 mm, met daaraan een hangbedel hartje van zilver met emaille. De bedel zelf is 10 mm. Deze zilveren bedel kan o.a. aan de pandora armband of ketting gedragen worden. Deze hangbedel is gepolijst. Het kan uiteraard ook met gematteerd zilver gemaakt worden, dan mag je dat doorgeven bij de bestelling.

Dit sieraad wordt in je eigen favoriete kleuren voor je gemaakt.

edelstenen
Je eigen moedermelk hangbedel Dreamscape

Je kunt je eigen moedermelk-sieraad heel persoonlijk maken!

  • In je eigen gekozen kleuren. Wil je dit model in andere kleuren? Dat kan. Bij twijfel kun je bij het kleurenoverzicht de verschillende kleuren bekijken.
  • Met een gravure. Je kunt kiezen voor een persoonlijk gravure waarbij je eigen handschrift wordt gebruikt.  Of een ambachtelijke gravure in strakke of schuine letter.
Hoe gaat dat met de melk?

Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een waterdicht kokertje en een retourenvelop toegestuurd. Het enige dat je hoeft te doen is het kokertje vullen met jouw borstvoeding, liefst het vette gedeelte van de melk. Daarna goed sluiten en posten.

Hoeveel melk?

Voor een moedermelk-sieraad is 5 ml of 3 theelepeltjes melk voldoende. Het is geen enkel probleem als de melk wat zuurder wordt. En elke soort borstvoedingsmelk is goed, of het nu de magere of de vettere variant is. De melk mag ook langere tijd in de diepvries hebben gelegen.

Het restant melk

Dat bewaar ik voor je in de diepvries. Je kunt dus altijd nog een sieraad met borstvoeding bestellen of je sieraad laten repareren als er een ongelukje mee gebeurd is. Als je dat niet wilt en de melk retour wilt, geef dat dan aan via een e-mail of tijdens de bestelling.

Verpakking

Uiteraard wordt je mooie nieuwe sieraad in een handgeschept doosje mooi verpakt en veilig verzonden.

 

verpakking

Veilig betalen

Bij InnerJewels betaal je 100% veilig in een beveiligde SSL verbinding. Je kunt kiezen uit afhalen in het atelier of verzekerd verzenden. Je kunt het hele bedrag in 1 keer betalen zonder extra kosten via iDeal, Bancontact of met een directe bankoverschrijving. Gebruik je Paypal dan betaal je 4% extra.
Naast deze mogelijkheden bieden we een service waarmee je kunt betalen in maximaal 3 termijnen. Hiervoor rekenen we een extra bijdrage van 2% over het aankoopbedrag.

Verzenden en retourneren

  • Gratis verzenden in Nederland
  • Verzenden, mits op voorraad, binnen 48 uur
  • Veilige verzending via PostNL
  • Retourneren van sieraden met je DNA erin is niet mogelijk.

 

gratis-verzenden

Wij zijn dol op cadeautjes!
Jij ook?

Begin direct met sparen

Meld je dan nu aan en krijg je eerste Edelsteentjes waar je bij MiniJewels mee kunt betalen.

DOE MEE

Ga naar de bovenkant