06 51 29 33 00|info@innerjewels.nl

Armband met kindertekening(en)

275,00

Verwerk de mooiste kinderkunst in een herinnering voor altijd…. De tekening(en) van jouw kind wordt verwerkt in deze bedelarmband.  Kun je niet kiezen tussen de tekeningen of heb je meer kinderen? Kies dan meer bedels. De bedelarmband in het voorbeeld heeft 3 bedels van 10 mm met zilvergrijze emaille.

Maak eerst je keuze hoeveel bedels je wilt laten verwerken. Daarna kun je de kleur emaille kiezen.  Je kunt zelfs een gravure op de achterkant van de bedel laten maken. bijvoorbeeld de naam van de maker, of een datum.

Beschrijving

Gegevens

  • Zilver
  • Bedel van 10 mm
  • Ankerketting van 1.5 mm
  • Kleur in emaille naar keuze

Welke tekening

Voor de ‘Krabbelkunst’ kan bijvoorbeeld een poppetje of dier uit een tekening worden gebruikt, of zelfs alleen de ‘kringels’ die kinderen zo mooi kunnen maken. Deze kunnen verwerkt worden in een prachtig en draagbaar sieraad dat hierdoor een grote emotionele waarde krijgt.

Kindertekening

Je stuurt een foto of een scan van de tekening(en) mee. Wij maken een zilveren plaatje met de tekening van het kunstwerk.
Bepaal zelf het aantal bedels. In deze armband is het gezin getekend, vader, moeder en kind.  Je kunt ook later meer bedels toevoegen; dan zie je de ontwikkeling van de tekenkunst van je kind.

Gravure

Op de achterkant van de bedel kan nog een gravure komen. Bijvoorbeeld de initialen van de kunstenaar in het eigen handschrift of een datum waarop de tekening werd gemaakt. Maak de armband zo persoonlijk mogelijk!

Verpakking

Uiteraard wordt je mooie nieuwe sieraad in een handgeschept doosje mooi verpakt en veilig verzonden.

 

verpakking

Veilig betalen

Bij InnerJewels betaal je 100% veilig in een beveiligde SSL verbinding. Je kunt kiezen uit afhalen in het atelier of verzekerd verzenden. Je kunt het hele bedrag in 1 keer betalen zonder extra kosten via iDeal, Bancontact of met een directe bankoverschrijving. Gebruik je Paypal dan betaal je 4% extra.
Naast deze mogelijkheden bieden we een service waarmee je kunt betalen in maximaal 3 termijnen. Hiervoor rekenen we een extra bijdrage van 2% over het aankoopbedrag.

Verzenden en retourneren

  • Gratis verzenden in Nederland
  • Verzenden, mits op voorraad, binnen 48 uur
  • Veilige verzending via PostNL
  • Retourneren van sieraden met je DNA erin is niet mogelijk.

 

gratis-verzenden

Titel

Ga naar de bovenkant