Hoe kan ik de moedermelk opsturen?

hoe-kan-ik-het-beste-de-moedermelk-opsturen

Hoe kan ik het beste de moedermelk  opsturen

Na ontvangst van de bestelling & betaling wordt een waterdicht kokertje en een retour envelop toegestuurd.

Ik stuur een speciale envelop waarin je het beste de moedermelk kunt versturen.

Deze envelop is waterdicht, en er zit een laag bubbeltjesplastic in waardoor je waardevolle melk zo goed als mogelijk wordt beschermd.
Gebruik dus zeker die envelop. De retourenvelop is ook al geadresseerd en gefrankeerd, dus extra handig voor je.
Helaas kan ik het niet frankeren voor België. Ze hebben natuurlijk eigen postzegels.

Hoeveel melk kan ik opsturen in het kokertje?

In het kokertje passen ongeveer 5 theelepeltjes melk. Voor een moedermelk-sieraad is 1 theelepeltje al voldoende. Vul het niet verder dan 3/4 i.v.m. het bevriezen in de diepvries. Uiteraard is voor een armband met 5 schakels, waar in elke schakel melk verwerkt gaat worden, meer nodig.. Dan stuur ik twee kokertjes.

Bericht na het opsturen

Ik laat het weten zodra de melk hier is aangekomen.
Maak je geen zorgen als het een paar dagen duurt voor je gemaild wordt. Als ik vrij heb of er niet ben wordt alle ‘melkpost’ in de koelkast gelegd. Zodra ik dan weer aan het werk ga controleer ik de post en stuur ik een email. Duurt het wat langer, mail dan even. Controleer ik het voor je.

Bewaren van de melk

Ik bewaar de kokertjes met melk in de diepvries voor je. Ook als het sieraad al klaar is blijft de melk hier. Dat doe ik voor het geval dat je nog een sieraad wilt laten maken, of dat er onverhoopt iets mis gaat met je sieraad. Tenzij je dat niet wilt, laat het me dan weten. Dat stuur ik het kokertje met het sieraad terug. Daarna is dat niet meer mogelijk.

edelstenen

Wens

Wist je trouwens dat je type borstvoedingssieraad, model, kleur en afmeting zelf kunt samenstellen? Zo wordt je sieraad nóg persoonlijker.  Kijk op creëer je eigen sieraad en ik neem snel contact met je op.