Volle maan in Maagd

volle-maan-maagd-toermalijnkwarts

Volle maan in Maagd

toermalijn-rutiel-in-je-sieraad

Had jij er ook last van?

Had je de afgelopen tijd last van chaos in je hoofd, was het lastig je gedachten op een rijtje te krijgen, ging er van alles mis of kon je je niet goed concentreren? Waarschijnlijk had je dan last van de retrograde…

Maar hoe zit dat nu met die retrograde??

Mercurius retrograde

‘Normaal’ draait de planeet Mercurius op hoge snelheid om de zon heen. Over de periode van ruim een jaar staat Mercurius in alle twaalf de tekens van de dierenriem. Drie keer per jaar verandert er iets aan de manier waarop Mercurius zich beweegt. De planeet beweegt zich een stuk trager. Dat duurt ruim drie weken en daarna gaat hij zijn weg als voor die tijd verder.

Mercurius is de planeet van het rationeel denken, het verstand, intelligentie, communicatie. Dit zijn dus ook de gebieden waar de retrograde invloed op heeft. Op 9 maart eindigt de Mercurius retrograde. Ik zou haast zeggen, god zij dank!

Wat kun je tegen de invloed van die retrograde doen?

Blijf wat meer bij jezelf. Lees meer en luister muziek. Draag toermalijnrutielkwarts. Die voert spanning af. Of leg een rode jaspis op je bureau. Dat geeft rust.

Volle maan in het teken van maagd

Bij een volle maan wordt het gehele maanoppervlak verlicht en daarom kunnen we de maan vol en rond zien. Vanuit astronomisch oogpunt heeft dit een aanzienlijke invloed op verschillende natuurlijke fenomenen. De meest bekende daarvan is het verschijnsel van de getijden, de kracht van het getij neemt toe.

De volle maan van 9 maart 2020 staat in het teken van Maagd. En dit keer hebben we weer een supermaan. De energie van een supermaan is intenser dan van een ‘gewone’ volle maan. Heb je normaal gesproken al last van slapeloosheid, overmatig piekeren chaos of andere gevoelens van onrust tijdens volle maan, dan voel je dit nu nog sterker dan anders.

Tijdens deze volle maan zijn de typische kenmerken van het sterrenbeeld Maagd extra krachtig. Dit merk je ook als je zelf een ander sterrenbeeld hebt.

Typische eigenschappen van het sterrenbeeld Maagd zijn perfectionisme, nauwkeurigheid, ambitie, bescheidenheid en een liefde voor orde. Tijdens deze volle supermaan kun je de invloed van Maagd herkennen aan een overdreven precieze en bezorgde energie.

Deze week is dus een week van opruimen, oude chaos wegwerken. Maar laat je niet te veel meeslepen door de energie van Maagd, want dit kan omslaan naar perfectionisme en twijfel. Een valkuil van Maagden is dat ze vaak extreem kritisch zijn, niet alleen naar zichzelf, maar ook naar anderen.

Loslaten is deze week een goed motto. Laat los wat je niet meer dient. Wees niet overbezorgd en neem het leven zoals het gaat.

edelstenen
Toermalijnrutielkwarts-hanger-zilver

Toermalijnkwarts in je sieraad

De zwarte naaldjes is de toermalijn. Deze naaldjes, de rutiel insluitsels, zitten in bergkristal. Toermalijnkwarts is een bijzondere werkzame combinatie steen die je goed kan helpen om spanning los te laten. Het is een bijzondere steen met een grote lichtkracht.

volle-maan-in-maagd-toermalijnkwarts
edelstenen

Weetje

Deze volle maan in maart wordt ook wel wormmaan genoemd omdat nu de wormen weer actief worden.

Kan ik iets voor je doen? Vul vrijblijvend je wens in en ik neem contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tags: