Veilig betalen

Algemene informatie

InnerJewels
Irene Schildkamp
Oude Weerseloseweg 1A
7595 MX Weerselo
info@innerjewels.nl
0541-662575 of 06-23379642
KvK 08104022
BTW 061412521B01

Bankrekeningnummer:
IBAN: NL71KNAB0256470022 / BIC :KNABNL2H
tnv Irene Schildkamp, edelsmid

Betalingsmogelijkheden

Betaling vooruit door overboeking per bank. Wil je dan duidelijk het factuurnummer vermelden? De betaling dient binnen 7 dagen na orderdatum door me te zijn ontvangen, waarna de bestelling is aanvaard.

Betaling via e-mail met een factuur waarin de iDeal betalingslink staat.
Betaling via iDeal: online betalen via internetbankieren.
Voor bestellingen vanuit België online te betalen via Bancontact.
Betaling via PayPal.
Betaling via After Pay.
Betalen met cadeaubonnen online of life.
Contant bij Irene Schildkamp in Weerselo.
Mobiel betalen bij Irene Schildkamp middels pin-handeling.

De klant geeft InnerJewels toestemming alle handelingen te verrichten, die nodig zijn om betaling te laten plaatsvinden op de door de klant gekozen betalingswijze. Bij betaling per bank geldt als datum van betaling de datum van creditering van de bankrekening van InnerJewels.

After Pay Nederland

AfterPay voert voor www.innerjewels.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren.

AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.innerjewels.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 200.- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400.-

Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Achteraf betalen, België

AfterPay voert voor www.innerjewels.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving MijnAfterPay inzien en betalen.

AfterPay houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat.

Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode.

U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.