Veilig betalen

Algemene informatie

InnerJewels
Irene Schildkamp
Oude Weerseloseweg 1A
7595 MX Weerselo
info@innerjewels.nl
0541-662575 of 06-23379642
KvK 08104022
BTW 061412521B01

Bankrekeningnummer:
IBAN: NL71KNAB0256470022 / BIC :KNABNL2H
tnv Irene Schildkamp, edelsmid

Betalingsmogelijkheden

Betaling vooruit door overboeking per bank. Wil je dan duidelijk het factuurnummer vermelden? De betaling dient binnen 7 dagen na orderdatum door me te zijn ontvangen, waarna de bestelling is aanvaard.

Betaling via e-mail met een factuur waarin de iDeal betalingslink staat.
Betaling via iDeal: online betalen via internetbankieren.
Voor bestellingen vanuit België online te betalen via Bancontact.
Betaling via PayPal.
Achteraf betaling via Klarna.
Gespreide betaling via Klarna.
Betalen met cadeaubonnen online of life.
Contant bij Irene Schildkamp in Weerselo.
Mobiel betalen bij Irene Schildkamp middels pin-handeling.

De klant geeft InnerJewels toestemming alle handelingen te verrichten, die nodig zijn om betaling te laten plaatsvinden op de door de klant gekozen betalingswijze. Bij betaling per bank geldt als datum van betaling de datum van creditering van de bankrekening van InnerJewels.

Meer over Klarna en de privacy

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden wij u de volgende betaalmethoden. Betaling dient te worden gedaan aan Klarna.

Betalen binnen 14dagen: de betalingstermijn is 14 dagen vanaf verzending van de goederen van InnerJewels. U vindt de volledige algemene voorwaarden voor de markten waar deze betaalmethode hier beschikbaar is: Verenigd Koninkrijk , Duitsland , Zweden , Noorwegen , Denemarken , Finland , Oostenrijk en Nederland .

Met de financierende service van Klarna kunt u uw aankoop betalen in flexibele of vaste maandelijkse termijnen.

De termijnbetaling is verschuldigd aan het einde van elke maand na het indienen van een afzonderlijke maandelijkse factuur door Klarna.

De betaalmethoden Betalen in 14 dagen, Slice It, gespreid betalen en automatische incasso zijn alleen beschikbaar in het geval van een positieve kredietbeoordeling.

Voor dit doel, tijdens het bestelproces en de afhandeling van uw aankoop, sturen we uw gegevens voor een adres en een kredietwaardigheidscontrole naar Klarna. We kunnen u alleen de beschikbare betaalmethoden aanbieden op basis van het resultaat van de kredietcontrole.

Algemene informatie over Klarna en de gebruikersvoorwaarden per land is te vinden op klarna.com . Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming en in overeenstemming met de informatie in de privacyverklaring van Klarna.