Trouwsieraden

Trouwsieraden

Een trouwring?

Welke trouwsieraden

Een trouwring is meestal een sieraad dat je het langste draagt van alle sieraden. En ook elke dag…..

Tips om de keuze te vergemakkelijken:
Neem er de tijd voor.
Houdt rekening met een langere lever- of maaktijd.
Oriënteer je op internet, magazines enz enz.
Blijf bij je eigen stijl. Ben je een stoer type, ga dan ook voor een stoere ring….
Kies een ring die niet te snel slijt.
Denk na over het edelmetaal dat gebruikt moet worden. Zilver, goud, combinaties..
Denk na over een eventuele edelsteen.
Wil je geen ring? Denk eens aan een armband, ketting of een object.

Wensen

De ring kan met edelstenen, emaille of verschillende kleuren edelmetaal gemaakt worden.

En natuurlijk kun je een edelsteen naar eigen keus in de ring laten zetten. Dat hoef je niet voor de beide ringen te doen… Omdat je de ring wel veel gaat dragen is het verstandig een harde edelsteen in je ring te laten verwerken.

Er kan in overleg heel veel. Kijk rustig rond wat er te vinden is, neem ruimschoots de tijd om je te oriënteren en neem dan snel contact met me op!

Ik wil graag iets wat ik hier niet zie

Handgemaakt en uniek. Dat zijn alle sieraden die je hier op deze website vindt. Maar het kan natuurlijk zijn dat je al een idee in je hoofd hebt, een beeld van hoe het zou kunnen worden, of een bepaalde kleur of vorm, die je net niet in de webshop kunt vinden. Maar het lijkt er qua vormgeving wel op!

Helemaal naar jouw wensen en kleuren, dat kan. Uiteraard wel in mijn stijl, want daarom heb je voor me gekozen. Ik voel me vereerd om jouw unieke sieraad te ontwerpen, en ik zal er alles aan doen om er iets tijdloos en prachtigs van te maken.

Dan kun je je Wens aangeven!!
Hoe het werkt:

·         Je maakt ‘Je Wens’ kenbaar in de webshop.

·         Je vult het formulier zo zorgvuldig mogelijk in en ik neem contact met je op. Als we allebei denken dat het idee uitvoerbaar is, krijg je een factuur voor een aanbetaling van € 50.-

·         Dan ga ik het sieraad maken en fotograferen. Voordat je gravure erin verwerkt wordt kun je kijken of het sieraad helemaal naar je smaak is en wordt het eventueel nog aangepast. Of misschien woon je vlak bij of wil je langs komen in het atelier. Jullie zijn altijd welkom!

·         Na goedkeuring ontvang je de factuur voor het restantbedrag en na betaling wordt je gravure erin verwerkt en stuur ik je maatwerk sieraad op!