Sterrenbeelden

Wat ben jij? Ik ben een leeuw, best herkenbaar, maar natuurlijk niet in elk aspect… Ben jij ook benieuwd of de beschrijving bij je past? En kijk dan direct of de edelstenen die bij je passen je aanspreken!

Sterrenbeelden

Een sterrenbeeld is het teken waarin de zon zich bevond toen je werd geboren. Er zijn twaalf sterrenbeelden, afhankelijk van de datum waarop je bent geboren.

Er bestaan veel misverstanden over welke edelsteen nu bij welk sterrenbeeld hoort. En dat is ook logisch want niet iedereen binnen één sterrenbeeld heeft dezelfde karaktereigenschappen. En men heeft ook nog eens een keer een ander leven geleefd.

Eigenschappen in sterrenbeelden

Toch hebben de meeste mensen wel overeenkomstige eigenschappen die je kunt toeschrijven aan een bepaalde dierenriem. Zo ben ik een leeuw en ben eigenlijk best dominant en aanwezig….

Bij de aandachtspuntjes in je karakter of leefomstandigheden kun je een fijne edelsteen uitzoeken om je te helpen in je persoonlijke ontwikkeling. Een beetje van jezelf en een beetje van maggi, want de steen kan niet alleen het werk doen natuurlijk.