Sterrenbeeld Tweeling

sterrenbeelden

Sterrenbeeld Tweeling de karaktereigenschappen

Tweeling 22 mei- 21 juni.

De sterke punten van een Tweeling zijn vaak: sociaal, veelzijdig en zelfverzekerd.

Deze persoon is vaak erg sociaal en prettig in de omgang. Hij of zij is meestal veelzijdig. Door zijn praktische instelling kan deze persoon vaak goed organiseren. Het is vaak een actief persoon en concentratie kan dan soms wel een moeilijk puntje zijn. Een Tweeling kan zelfverzekerd overkomen, maar de drang om het gelijk te bewijzen kan soms groot worden. Daarnaast is een Tweeling vaak erg kritisch waardoor faalangst op de loer kan liggen.
Op lichamelijk gebied daardoor wat gevoelig voor klachten die door spanningen gevoed worden, zoals hart, huid en darmen.

Element lucht

Tweeling mensen zijn ‘luchtmensen’

  • houden van contact met anderen
  • hebben een nuchtere instelling
  • zijn nieuwsgierig en steeds op zoek naar nieuwe informatie

Sterrenbeeld Tweeling en de algemene stenen

Voor het sterrenbeeld Tweeling zijn de volgende stenen min of meer gelijk aan hun karakter. Ze zijn dus altijd goed, botsen niet.

Deze algemene stenen die passen bij een Tweeling zijn: tijgeroog, citrien, rozenkwarts en chalcedoon.

Tijgeroog

Deze mooie bruine steen beschermt tegen negatieve invloeden, het bevordert het zelfvertrouwen en is goed voor de luchtwegen. Vooral de tijgeroog met veel goud erin verwarmt en ontkrampt. Zet een schaaltje met getrommelde tijgerogen bij de voordeur; dan houd je ongewenste energieën buiten.

Deze halfedelsteen werkt op de zonnevlecht, 3e chacra.

Citrien

Deze zachtgele steen maakt vrolijk, maakt blij en geeft veel positiviteit. Je wordt door deze steen zelfverzekerder en het verbetert het concentratievermogen. Geeft warmte op zowel lichamelijk als geestelijk vlak. Beschermt tegen agressiviteit door de vrolijke uitstraling.

Citrien werkt op de zonnevlecht, 3e chakra, het centrum voor de wilskracht.

Chalcedoon

Deze steen straalt zachtheid en rust uit. Het is een steen voor de verbinding. De verbinding tussen de kindertijd en nu, tussen moeder en dochter en tussen vrienden. Daarnaast een helende steen, het heelt wat gekwetst of beschadigd is. Ook fijn om te dragen bij overspanning en blokkades in het uiten.

Hoort bij het 5e chakra, de keel.

Chalcedoon-in-je-sieraad
edelstenen

Sterrenbeeld Tweeling en de aanvullende stenen

Als een Tweeling wat meer aandacht wil schenken aan de groei van zijn persoonlijkheid zijn verschillende stenen mogelijk, uiteraard afhankelijk van levensfase.  Mooie stenen zouden kunnen zijn:

edelstenen

Geen hug… maar wel even voorstellen…

Naam: Irene Schildkamp
Leeftijd 62 jaar
Woonplaats: Weerselo
Dol op: mijn kleinkinderen, honden, aquarium en nootjes
Specialiteit: edelsmeden/ emailleren
Houdt niet van: massa productie

Maak kennis met InnerJewels

Ik ben de drijvende kracht achter Innerjewels. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het vak goudsmeden en mijn hart ligt bij het emailleren van sieraden Naast het maken van  edelsteensieraden kun je ook bij me terecht voor handgemaakte  as-sieraden , gedenksieraden , moedermelk sieraden, en trouwsieraden.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een sieraad voor een Tweeling? Heb je nog vragen? Laat dan hier vrijblijvend je gegevens  achter, dan neem ik contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.