Nieuwe maan in februari

Nieuwe-maan-Februari-Vissen

Nieuwe maan in het teken van Vissen

De maan staat tijdens nieuwe maan tussen de aarde en de zon. En daarom is de nieuwe maan ook nauwelijks zichtbaar. Eigenlijk zie je dan alleen de schaduwkant van de maan. Zonsverduisteringen zie je alleen tijdens nieuwe maan, als de maan precies tussen de zon en de aarde in staat.

Nieuwe maan is het begin van een nieuwe fase.

Nieuwe maan in februari

De nieuwe maan maakt altijd extra gevoelig, wat zich kan uiten in slecht slapen, veel dromen, hoofdpijn hebben of wat meer emotioneel zijn.

Nu, eind februari, hebben we het het sterrenbeeld Vissen, dus tijdens deze nieuwe maan staan alle sterrenbeelden onder invloed van de energie van het sterrenbeeld Vissen.

Labradoriet en rozenkwarts

Vissen zijn vriendelijke, gevoelige en creatieve mensen. Vaak zijn ze intuïtief heel sterk en kunnen intense dromen hebben. We kunnen nu doelgericht te werk gaan om onze dromen werkelijkheid te laten worden.

Labradoriet is een prachtige edelsteen die je goed kan beschermen.  Rozenkwarts is een mooie steen om creatief denken extra te ondersteunen.

labradoriet-rozenkwarts-armband
Labradoriet-armband-vissen
edelstenen
edelsteen-oorbellen-amethist

Amethist

We kunnen in deze periode heel erg veel en intens dromen. Voor een rustige slaap en ontspanning is het fijn om amethist bij je te dragen. Deze kwarts-soort werkt rustgevend op hart, zenuwen en allerlei klachten die komen vanuit spanning zoals migraine, maagpijn, stijve nek en bovenkant van de rugspieren. Amethist werkt helend voor je kruinchakra, de poort naar ‘het weten.

Amethist-in-je-sieraad-hanger
edelstenen

Reinigen, ont- en opladen

Als er een steen wordt gedragen of als er een steen in de ruimte ligt of staat, is er een wisselwerking tussen de steen en de omgeving. Er wordt energie afgegeven, spanning opgenomen en die spanning wil ook de steen graag kwijt. Anders kan hij  dof worden of zelfs barsten.

Het reinigen is de eerste stap van het hele proces.  Dat kan op twee manieren gedaan worden. Over het algemeen kan de steen met sieraad en al in een glas water gezet worden. Maar niet elke steen kan tegen water. Kijk bij de edelstenen hoe het precies zit met jouw steen. Als je edelsteen er niet bij staat mag je me altijd even mailen.

Kan ik iets voor je doen? Vul vrijblijvend je wens in en ik neem contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.