Sterrenbeeld Maagd

sterrenbeelden-maagd

Sterrenbeeld Maagd

Van 24-8 tot 23-9

Het beeld van de maagd kan zijn kritisch, beredenerend soms wat ernstig  en ietwat gesloten. Een maagd is vaak puur en eerlijk, zal niet snel slechte bedoelingen hebben. De maagd is erg gericht op bewijzen, houdt niet van roddels en gaat soms gevoelskwesties uit de weg.

De maagd zal de gevoelens niet snel uiten. Maagden kunnen last hebben van hun spijsvertering door het opkroppen van emoties. Blijf er niet mee ‘in de maag zitten’ en draag dan meer chrysocolla. Dé verbindende steen voor hart en keel.

Sterrenbeeld Maagd & het element aarde

Maagd-mensen zijn ‘aarde-mensen’

  • Aards, gedegen, krachtig. Met beide benen op de grond.
  • Gedegen, geduldig en precies.
  • Betrouwbaar en integer
edelstenen

Sterrenbeeld Maagd en de algemene stenen

Voor het sterrenbeeld Maagd zijn de volgende stenen min of meer gelijk aan hun karakter. Ze zijn dus altijd goed, botsen niet.

De stenen die een warme positieve kleur hebben, vullen de behoefte aan van een maagd die behoefte heeft aan meer warmte, vertrouwen en geluksgevoel.
Het geel van bijvoorbeeld een gele/ oranje calciet, saffier of een gele agaat, zorgt voor een sterke lichtkracht, warmte, vrolijkheid.
Het oranje van bijvoorbeeld een carneool stimuleert levenswarmte, moed, ondernemingslust en positiviteit. Trouwens, carneool is ook goed bij infecties, te lage bloeddruk en zenuwpijnen.
Of het rood van bijvoorbeeld de jaspis, die is erg fijn voor goede gronding, meer standvastigheid en doorzettingsvermogen.

edelstenen

Rode Jaspis

Jaspis kan je helpen je eigen waarde te ontdekken. Bij jezelf blijven is de beste kracht…. Deze steen activeert, stimuleert geeft kracht en is sterk aardend.

sterrenbeelden-maagd-rode-jaspis

Kwaliteiten van Carneool

Deze oranje halfedelsteen heeft een opwarmende energie. Een fijne steen die aanzet tot actie, geeft levenskracht en stimuleert het doorzettingsvermogen.

Tegen koppigheid, depressieve gedachtes en wantrouwen. Deze steen kan positief werken op het tweede chakra, dus laag dragen. Beter niet dragen als je een hoge bloeddruk hebt.

edelstenen

Aanvullende stenen

Als een Maagd wat meer aandacht wil schenken aan de groei van zijn persoonlijkheid zijn verschillende stenen mogelijk, uiteraard afhankelijk van levensfase.  Mooie stenen zouden kunnen zijn:

edelstenen

Maak kennis met InnerJewels

Mijn naam is Irene Schildkamp, ik ben de drijvende kracht achter Innerjewels. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het vak goudsmeden en mijn hart ligt bij het emailleren van sieraden Naast het maken van  edelsteensieraden kun je ook bij me terecht voor handgemaakte  as-sieraden , gedenk sieraden , moedermelk sieraden, en trouwsieraden

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een sieraad voor een Maagd? Heb je nog vragen? Laat gerust je gegevens achter hieronder, dan neem ik heel vlot contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.