06 23 37 96 42|info@innerjewels.nl
Sterrenbeelden en je sieraden2021-07-13T19:39:43+02:00
Blossom-hanger-geboortesteen
unieke-minimalistische-sieraden-geboortesteen-peridoot
sieraden-voor-moeders-geboortestenen
turquoise-armband
Moedermelk-hanger-on-the-rocks
moedermelk-sieraad

Sterrenbeelden en je sieraden

Als je op een bewuste manier sieraden met edelstenen wil dragen, kun je kijken naar je sterrenbeeld. De algemene stenen die bij het sterrenbeeld passen, zijn stenen die de persoonlijke eigenschappen ondersteunen.
Een voorbeeld, ik ben een leeuw. Ik zou een citrien kunnen dragen omdat die steen bij me past. Citrien maakt vrolijk en zelfverzekerd. Dat ben ik ook, dus de energie van de steen en mijn persoonlijkheid botsen niet.
Daarnaast worden er per sterrenbeeld tips gegevens die een persoon van dat sterrenbeeld ter versterking en aanvulling zou kunnen gebruiken.
Terug naar het voorbeeld, ik ben die leeuw nog steeds. Maar ik wil zoveel tegelijk, dat ik het beste een Lapis Lazuli kan dragen, die geeft me rust in de chaos in mijn hoofd.

De vier elementen voor sterrenbeelden
Sterrenbeelden kunnen ook ondergebracht worden bij één van de vier elementen: vuur, aarde, lucht en water.

Ram, leeuw en boogschutter: het element vuur..
Stier, maagd en steenbok: het element aarde.
Waterman, tweelingen en weegschaal: het element lucht.
Vissen, kreeft en schorpioen: het element water.

Ga naar de bovenkant