asverwerking-ring
saffier-blauw

Vriendschapsringen

Speciale sieraden, die jullie verbinden, krachtig en uniek

Willen jullie sieraden die net even anders zijn? En kun je die prachtige ringen of hangers die je al een beetje voor je ziet gewoon niet vinden? Wij kunnen je helpen. Wij maken vriendschapssieraden duurzaam, uniek en in eigen atelier speciaal voor jullie.

Je persoonlijke sieraad

Je kunt je vriendschapssieraad zo persoonlijk mogelijk maken. Daarbij kun je tal van keuzes tegen komen waar een uitleg handig bij is. Wij helpen je hierbij graag!

Zo kun je kiezen of je kleur in je sieraad wilt en of je edelstenen in je vriendscapsring wil laten verwerken. Maar ook heel persoonlijke details kunnen in jullie sieraad verwerkt worden.

Je vriendschapssieraad in wording

Omdat onze sieraden zo persoonlijk zijn willen we graag verbonden blijven tijdens het maken van jullie vriendschapssieraad. Jullie krijgen een persoonlijke pagina met een inlogcode waar je het maakproces kunt volgen. Je kunt zien hoe het model in praktijk eruitziet, en eventueel hoe de kleurencombinatie die je hebt gekozen uitvalt.
We blijven contact houden tijdens de levertijd.

Een persoonlijk vriendschaps-sieraad

Je kunt je vriendschapssieraad zo persoonlijk mogelijk maken. Daarbij kun je tal van keuzes tegen komen waar een uitleg handig bij is. Wij helpen je hierbij graag!
Omdat onze sieraden zo persoonlijk zijn willen we graag verbonden blijven tijdens het maken.

– We sturen, voor we aan de slag gaan met jullie ringen pasringen op om de maat te bepalen.
– Je krijgt na de bestelling een persoonlijke pagina met een inlogcode waar je het maakproces kunt volgen. Je kunt zien hoe het model in praktijk eruitziet.
– We sturen de ringen altijd, voor het verwerken van speciale details, eerst een keertje op zodat je kunt bekijken en passen.

De levertijd is afhankelijk van het model, maar reken op 10 tot 12 weken.
We blijven contact houden tijdens de levertijd!

Klanten zeggen:

Wat is er mooier dan voor de rest van je leven een prachtige ring te mogen dragen die iemand (Irene) speciaal voor jou met zoveel liefde gemaakt heeft. Wij hebben twee unieke trouwringen, de een glanzend, de ander mat, bij mij is hij sierlijk, bij hem is hij stoer, precies zoals we het wilden.

vriendschapsringen

Persoonlijke vriendschapsring

Ook de BeLeaf ringen kun je heel persoonlijk maken. Kies je favorieten edelmetaal, edelstenen breedte. Speciaal voor jou een heel bijzonder ontwerp.

Barks ring

Verlovingsring?

Gaan jullie je verloven? Dat is weer helemaal hot! Vroeger hoorde daar een ring met briljant bij voor de aanstaande bruid. De laatste tijd zien we steeds vaker ringen voor allebei.

Vingerafdruk

De vingerafdruk van je geliefde in je ring, in de vorm van een half hart. Voor altijd verbonden. In deze ringen is zilver en goud gecombineerd.

edelstenen

Jouw wens voor een vriendschapssieraad

Wil je ook graag vriendschapsringen en wil je graag eerst overleggen of heb je een vraag? Of misschien heb je wel een wens voor een sieraad die je hier niet kunt vinden.

Laat dan vrijblijvend je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Stuur je wensen:

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.