Kindertekening sieraden

Een kindertekening sieraad laten maken? De mooiste tekeningen van een kind worden vaak in een mapje op zolder bewaard, leuk voor later. Maar veel leuker is het om de mooiste tekening van je zoon of dochter altijd bij je te dragen, in de vorm van een bijzonder en uniek sieraad.

Waar maak je een moeder of oma nu echt blij mee? Met een prachtige kindertekening natuurlijk, maar ook met mooie sieraden. Wij combineren deze twee en maken speciaal voor jou bijzondere kindertekening sieraden. Uniek en met liefde gemaakt en daardoor het perfecte cadeau voor elke moeder of oma.

Welke tekening is geschikt?

De kindertekening wordt gebruikt als het uitgangspunt van een sieraad. Natuurlijk kan niet altijd de hele tekening erin verwerkt worden en ook kleurplaten zijn niet geschikt, maar soms is een deel van de tekening al genoeg. Bijvoorbeeld een poppetje uit een grote tekening.

Kringels en krassen voor kinderkunst

Zelfs alleen de ‘kringels en krassen’ die kinderen zo mooi kunnen maken zijn geschikt voor een kindertekening sieraad. Deze kunnen verwerkt worden in een prachtig en draagbaar sieraad dat hierdoor een grote emotionele waarde krijgt.

Via Google zocht ik naar sieraden van kindertekeningen.
Er is veel keus (lees: misschien wel “te” veel keus) op internet maar de sieraden op uw site trokken mij het meeste aan.
Het eindresultaat van mijn hanger is dan ook precies wat ik wilde.
Ik twijfelde wel eerst aan de vorm, voordat de bestelling geplaatst was, maar na wat tips van u was ik er snel uit.
Het contact via mail verliep heel aangenaam.
Veronique.

edelstenen

Jouw wens voor een kindertekening sieraad

Wil je ook graag een kindertekening sieraad en wil je graag eerst overleggen of heb je een vraag? Of misschien heb je wel een wens voor een sieraad die je hier niet kunt vinden.

Laat dan vrijblijvend je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Stuur je wensen:

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.