asverwerking-ring
trouwen sieraden Barks
trouwringen barks

Trouwringen

Zijn er plannen om te gaan trouwen?

Willen jullie sieraden die net even anders zijn? En kun je die prachtige ringen of hangers die je al een beetje voor je ziet gewoon niet vinden? Wij kunnen je helpen. Wij maken heel speciale  trouw- of vriendschaps-sieraden;  duurzaam, uniek en in eigen atelier gemaakt.

Je persoonlijke trouwsieraad

Je kunt je trouwsieraad zo persoonlijk mogelijk maken. Daarbij kun je tal van keuzes tegen komen waar een uitleg handig bij is. Wij helpen je hierbij graag!

Zo kun je kiezen of je kleur in je sieraad wilt en of je edelstenen in je trouwring wil laten verwerken. Maar ook heel persoonlijke details kunnen in jullie sieraad verwerkt worden.

Je trouwsieraad in wording

Omdat onze sieraden zo persoonlijk zijn willen we graag verbonden blijven tijdens het maken van jullie trouwsieraad. Jullie krijgen een persoonlijke pagina met een inlogcode waar je het maakproces kunt volgen. Je kunt zien hoe het model in praktijk eruitziet en eventueel hoe de kleurencombinatie die je hebt gekozen uitvalt. De levertijd is afhankelijk van het model, maar reken op 10 tot 12 weken.
We blijven contact houden tijdens de levertijd.

Jouw wens voor een trouwsieraad

Wil je ook graag trouwringen en wil je graag eerst overleggen of heb je een vraag? Of misschien heb je wel een wens voor een sieraad die je hier niet kunt vinden.

Laat dan vrijblijvend je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Stuur je wensen:

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is er mooier dan voor de rest van je leven een prachtige ring te mogen dragen die iemand (Irene) speciaal voor jou met zoveel liefde gemaakt heeft. Wij hebben twee unieke trouwringen, de een glanzend, de ander mat, bij mij is hij sierlijk, bij hem is hij stoer, precies zoals we het wilden.

edelstenen