Reviews

Wat vinden anderen van de sieraden van Irene Schildkamp?

Reviews

Hoe fijn is het om ervaringen van anderen te lezen, dat geeft je een gerust gevoel. Ik vind het ook heel belangrijk om te weten wat je van de sieraden vindt. Dus laat het me weten!! Onderaan de pagina kun je je ervaringen kwijt en je foto uploaden.

kindertekenening-bedelarmband

Jikke

Super mooi is m’n armband met bedels gemaakt nav de tekeningen van de 3 kinderen voor hun broertje. Dus naast het geboortekaartje zijn ze nu vereeuwigd in m’n bedelarmband, een prachtig sieraad! Echt heel mooi heb al vele complimenten gehad.

trouwringen

Kaja

Lieve Irene, 16 november was onze dag! De dag dat wij na exact 15 jaar elkaar het ja-woord gaven.

Jij hebt onze ringen, het symbool van onze liefde en trouw, ontworpen en vervaardigd! Het is niet het eerste wat je voor ons maakt.

Wat ben je oprecht en aardig! Met jouw communiceren blijft prettig! Het is helder en liefdevol!! Nogmaals bedankt voor onze mooie ringen   p.s. er staat alweer iets nieuws van jou op mijn verlanglijstje 

moedermelk sieraad dream bold ovaal

Corrine

Per toeval zag ik de facebookpagina van Irene langskomen.
Ik was meteen enthousiast, ik wilde altijd al een mooi sieraad ter herinnering aan de borstvoedingsperiode van mijn twee jongens (die van de jongste mag hopelijk nog even duren).
Nadat ik de internetsite bezocht had wist ik het zeker, Irene kon voor mij dit aandenken maken! Erg leuk dat de mogelijkheid bestaat om het sieraad zelf samen te stellen, ook al is het daarna alsnog een verrassing hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. Ook leuk was om zo af en toe wat foto’s van een/het proces voorbij te zien komen op facebook. Mijn ketting werd erg mooi verpakt geleverd met een leuk persoonlijk kaartje erbij.

Al met al ben ik dus super tevreden en blij met mijn sierraad! Irene, dank je wel!

kindertekening-armband

Wjera

En wederom blij verrast!! 2 jaar terug mijn moedermelk sieraad en nu mijn mooie kindertekeningsieraad! Irene denkt met je mee en maakt iets moois van je herinnering. Elke keer weer blij!!

moedermelk hanger annemijn

Annemijn

Vandaag kreeg ik mijn moedermelk-hangertje. Wat is hij mooi geworden! Het uitpakken was al een feestje, met als hoogtepunt de papieren oester met daarin het hangertje.
Irene was heel geduldig tijdens het bestelproces, want ik vond het lastig om een keuze te maken. Ze had goede suggesties, zoals een stukje goudfolie erin te verwerken. Het heeft nog mooier uitgepakt dan ik had verwacht.
Borstvoeding geven vind ik bijzonder, dit is toch iets dat je maar een bepaalde tijd van je leven doet. Prachtig dat mijn zoons het zo goed doen op mijn melk. Dit kettinkje zal me hieraan herinneren. Wat mij het meeste aansprak aan Irene is dat haar moedermelk-sieraden heel mooi zijn, ook zonder dat je weet dat er melk in verwerkt zit. En het is niet zo overduidelijk, ik hoef geen statement te maken met mijn kettinkje.
Dus Irene: bedankt!

moedermelk sieraad dream hanger

Jolanda

Een prachtig sieraad ontvangen. Ik draag hem met veel plezier. Omdat ik twijfelde over de kleur combinatie veel contact gehad en ook een sieraad als voorbeeld te leen gekregen, zodat ik kon zien hoe het leek(later weer mee terug gestuurd met het melkpotje). Kortom zeer tevreden!

moedermelk sieraad dreamscape hanger

Laura

Wat was het een feestje toen gisteren de postbode mijn pakketje kwam bezorgen. Sinds ik een keer viavia op de website van Irene terecht was gekomen was een moedermelksieraad een  grote wens van me.
Een mooie herinnering aan een hele bijzondere periode. Mijn verjaardag duurde nog een poos, maar na een pittige tijd i.v.m. de ziekte van mijn man vond hij het een mooi moment om er een te bestellen als bedankje voor alle goede zorgen. Zo lief! Eerst een paar weken nagedacht over wat ik dan precies zou willen en uiteindelijk heb ik gekozen voor de dreamscape hanger in de verschillende kleuren blauw die veel in mijn kledingkast voorkomen.
Omdat moedermelk natuurlijk bij uitstek iets is om te delen vond ik het ook fijn dat er kindersieraden bestaan. Voor mijn dochter van 4 jaar – die net als haar kleine broer nog dagelijks van de melk geniet – heb ik een kleine hanger erbij besteld. We zijn allebei ontzettend blij met het resultaat. Ze begrijpt hoe bijzonder het is en vertelt trots dat er een heel klein slokje melk in zit. De mogelijkheid om aan de achterkant hartjes te laten graveren maakte het voor mij helemaal af: een groot hartje voor mijn grote schat, 2 kleine hartjes voor mijn kleine schatten en een piepklein puntje voor het kindje dat jaren geleden niet geboren is maar wel in ons hart woont.
Ik vond het heel fijn dat alles aangepast kon worden naar mijn wens en dat de communicatie rondom het maken van de hangers zo prettig verliep. Aan alles merk je dat er met zorg aan gewerkt is en het eindresultaat is… een heel dierbaar kadootje.
Bedankt, Irene!

moedermelk sieraad blad

Kaja

Wauw Irene, wat een plaatje weer! Heel leuk om de melk in de “moeder” nerf gebakken te zien! Je nieuwe doosjes zijn ook heel mooi! Net een oestertje!

moedermelk sieraden maaike

Maaike

Super blij met de prachtige sieraden! Ze zijn nog mooier dan verwacht.

Irene onwijs bedankt voor al je hulp, geduld en kundigheid in dit mooie aandenken!

moedermelk sieraad Miranda

Miranda Meeuw

Ben enorm gelukkig met het eindresultaat! Super bedankt voor de genomen moeite! Hopelijk mag ik in de toekomst weer verrast worden met een van jouw creaties.

Gracia-moedermelk-hanger

Linde

Vandaag heb ik de prachtige hanger en oorbellen opgehaald. Ze zijn in het echt nog 100x mooier als op de foto! Ik ben er zo ongelofelijk blij mee!! Wat een dierbare herinnering aan, in totaal bijna 4 jaar, borstvoeding geven aan onze 4 kids.
Doordat ik medicijnen moest gaan gebruiken en dit niet te combineren was met borstvoeding, moest ik na ruim drie jaar met pijn in mijn hart stoppen met het voeden van onze jongste. Niet gemakkelijk, maar gelukkig hielp het mij enorm dat ik een moedermelk sieraad uit mocht kiezen. Zo kon ik een bijzondere tijd in mijn leven toch heel mooi afsluiten.
Toen de afspraak om naar Irene te gaan dichterbij kwam, lukte het mij niet om een klein flesje melk te kolven. Wat ik ook probeerde…ik kwam niet verder dan enkele druppels… Wanhopig werd ik ervan! Tot ik op een briljant idee kwam. Ik heb aan mijn druppels moedermelk wat gewone melk uit een pak toegevoegd en dit meegenomen naar Irene. En het is helemaal goed gekomen…ik draag nu een prachtige hanger met schitterende oorbellen MET….mijn moedermelk erin verwerkt. Dank je wel lieve Irene voor het fijne contact. Het was altijd erg gezellig in je atelier.

moedermelk hanger nienke

Nienke

Wauw. Supermooi! Ben er heel erg blij mee! Mijn hart vol symboliek en nu ook nog mijn eigen fairydust… een feestje om open te maken, het lag als een oester in het doosje. Fijn dat ik bij je ben geweest om te finetunen en de ketting lengtes kon uitproberen. Ben alweer aan het denken aan een ring… ga dat idee maar eens uitwerken (en sparen)

moedermelk hanger maarten

Maarten

Een super ooit sieraad laten maken als verjaardagscadeau voor Wendy. Ook super fijn contact gehad over het bezorgen.

Kindertekening su

Suzanne Elshof

Vandaag ontving ik mijn geweldig mooie broche (die ook te dragen is als hanger aan een ketting), gemaakt naar een kindertekening van mijn zoontje.
Wat prachtig: kinderkunst in zilver vereeuwigd!
En als je al denkt dat het niet persoonlijker kan; dat kan wel! Er zit zowel moedermelk in verwerkt als haartjes van alle drie mijn kindjes!

Helaas onlangs een slechte ervaring op gedaan bij een andere aanbieder en daardoor krijgt je vertrouwen wel een knauw! Maar oh, wat ben je dan bij Irene aan het goede adres!!
Zij denkt mee, reageert snel, is geduldig, maar bovenal betrouwbaar!!
Zelfs zó betrouwbaar dat zij gewoon wat melk had bewaard in haar vriezer van een eerdere bestelling! Hierdoor kon in deze mooie broche alsnog moedermelk verwerkt worden.

Ik ben heel erg trots op dit persoonlijke sieraad! En ik wil Irene daar ontzettend voor bedanken!! Ik heb het gewonnen dus ze heeft het kosteloos gemaakt!! Maar ondanks dat ze er dus niks aan verdiende is de afwerking zó mooi en het resultaat zo prachtig!

Niet in woorden uit te drukken hoe blij ik hier mee ben!! Irene, heel erg bedankt!!

Moedermelk hanger Dreamscape asymmetrisch

Floor Kole

Enige tijd geleden heb ik bij Irene een halsketting met moedermelk laten maken.
Aangezien ik dichtbij woon, mocht ik in het atelier langskomen.
In alle rust diverse mogelijkheden bekeken en passende kleuren bij elkaar gezocht.
Na enkele weken was hij klaar en hij is echt supermooi geworden!
Ik kan iedereen Irene van harte aanbevelen. Ze zal proberen precies achter je wensen te komen en hierin zoveel mogelijk als lukt te verwezenlijken.
Irene, nogmaals bedankt en ik kom zeker nog een keer weer terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.