Portfolio

Het atelier

Op een groen, natuurlijk plekje, verscholen in het Twentse landschap, bevindt zich mijn atelier. Een fijne rustige plaats om de creativiteit de vrije teugel te geven en prachtige zaken te creëren.

Portfolio

Ik heb in de loop van de tijd een geheel eigen stijl ontwikkeld, in zowel het ontwerpen als vervaardigen van exclusieve sieraden. De vormen die mijn voorkeur hebben zijn ovaal, rond of organisch. Zijn draagbaar en apart.

Kleurrijk door het gebruik van emaille of bijzondere edelstenen. Soms met symboliek, waardoor het sieraad heel speciaal voor jou is… en uniek.

Hier vind je voorbeelden van sieraden die in het verleden zijn gemaakt.

emaille op zilver en parels

Emaille

Emaille in je sieraad geeft kleur en een bijzonder kunstzinnig aspect aan je unieke juwelen. Tevens kun je symbolen verwerken of tijdens het bakproces as of melk meebakken, waardoor het sieraad nog meer uniek en bijzonder wordt.

'De Appel' Broche, zilver met emaille en ruwe diamant
Portfolio-collier-vlinder-emaille
Portfolio-hanger-rode-emaille
Portfolio-hanger-emaille-sterrenhemel

Life bekijken

Voorbeelden van mijn sieraden zijn te zien op deze website en natuurlijk in het atelier in Weerselo. Daarnaast ben ik soms op beurzen te vinden en ik vind het erg leuk als je even langskomt!

symbolen
Wit, grijs en gele emaille met goud
Portfolio-ketting-rozenkwarts
berkristal met emaille

Edelstenen

Ik ben dol op de kleur en de energie van bijzondere edelstenen en halfedelstenen. Ook kunnen op aanvraag ruwe mineralen worden verwerkt.
InnerJewels sieraden met de kracht van edelstenen.

Portfolio-InnerJewels-armband-geelgoud-lapis-lazuli
Portfolio-InnerJewels-hanger-lapis-lazuli
Portfolio-InnerJewels-armband-roodgoud-larimar
Vingerafdruk in je ring

Vingerafdruk in je sieraad

Een bijzonder vormgegeven sieraad met een vingerafdruk erin verwerkt. Prachtig, persoonlijk en krachtig…. Ik heb er al heel veel mogen maken. Hier ook een impressie van deze sieraden.

Informeer naar de mogelijkheden!