Polka Dots sieraden

Polka-Dots-ring

Polka Dots sieraden

Dit zijn bijzondere en subtiele sieraden van edelmetaal met een rand van dansende balletjes… Wat zul je hier een plezier van hebben. Ik persoonlijk ben dol op dit ontwerp waarbij de rand alleen al je elke dag weer blij maakt. De Polka Dots stijl is van massief zilver, maar hol als een knikkerkuiltje. Daarin kan de melk, de as, of een andere herinnering veilig en subtiel verwerkt worden.

Nog maar enkele modellen

Beste nu snel een Polka Dots sieraad uit de shop, want nu kan het nog… Als deze uitverkocht zijn haal ik ze uit de collectie van InnerJewels.

De voorraad is nog heel beperkt en deze sieraden worden de eerste tijd niet meer gemaakt. Hoewel ze erg leuk en bijzonder zijn wil ik ze uniek houden, dus ik wil er niet teveel van maken. Hierna is er dan weer plaats voor andere sieraden.

De Polka Dots ring

Heb je wel eens gezien of gehoord van Yayoi Kusama? Een Japanse kunstenares die Polka Dots schildert. Dag in dag uit… Ik snap dat want Polka Dots vervelen nooit! Ze maakt ze in verschillende afmetingen en kleuren.

De Polka Dots ring is een mooie bijzondere ring met een rand van dansende balletjes. De balletjes zijn niet gelijk aan elkaar en zitten niet keurig naast elkaar, een feest om naar te kijken. De bovenkant van de ring, de kop, kun je bestellen in verschillende afmetingen.

De ring zelf, dat gedeelte dat om je vinger gaat is gemaakt van edelmetaal, goud of zilver. De ring kan rond of afgeplat zijn, of bestaan uit 2 of 3 rijen naast elkaar, eventueel met een balletjes ring in het midden.

Moedermelkring-Polka-Dots-met-een-wolkje-melk

Kop: 8 mm
Maat en kleur kun je doorgeven
Met een wolkje moedermelk in je ring

Polka-Dots-ring-blauw-zwart-blauw

Kop: 15 mm
Maat en kleur kun je doorgeven
Eventueel met DNA naar keuze

Moedermelk-Polka-Dots-ring

Kop: 18 mm
Maat en kleur kun je doorgeven
Met de melk als sterrenstof verwerkt

edelstenen

Polka Dots sieraden, maatwerk

Alle Polka Dots ringen worden op maat gemaakt. Zo kun je ook de scheen, datgene wat om je vinger gaat, naar wens aanpassen. Ook als de ring wat draait heb ik daar een oplossing voor. En je kunt kiezen welk edelmetaal je ring mag hebben. Je kunt ook nog balletjes in het emaille laten verwerken. Vertel me je wensen!

edelstenen
Moedermelk-ring-Polka-Dotjes donkerblauw

Kop: 8 mm
Maat en kleur kun je doorgeven
Met de melk als sterrenstof verwerkt

moedermelk-ring-ring-goud-zilver-emaille

Kop: 18 mm
Maat en kleur kun je doorgeven
18 karaat geelgoud en zilver

Moedermelk-ring-Polka-Dots, zwart-blauw, 8 mm

Kop: 8 mm
Maat en kleur kun je doorgeven
Met de melk als sterrenstof verwerkt

Krachtig en uniek

Alle sieraden van InnerJewels worden met hart voor het sieraad gemaakt. Elk sieraad is uniek doordat het emaille voor iedereen verschillend is. Een krachtig duurzaam sieraad. Het emaille is heel sterk; je kunt ermee zonnen, tuinieren en zwemmen!

Geen life hug voor je helaas….

Maar ik zal me wel even voorstellen, ik ben Irene, 62 jaar en woon in het buitengebied van Weerselo. Ik ben dol op mijn kleinkinderen, honden, aquarium en nootjes. Mijn specialiteit is edelsmeden/ emailleren. En ik houd niet van massa productie.

Wens

Heb je een speciale wens? Laat het me weten. Vul daarvoor vrijblijvend je gegevens in en ik neem contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.