roze-toermalijn-hanger
Ctrien-geel-ring
blauw-sieraad

InnerJewels en onze stijl

Wij houden van uniek, persoonlijk en met een betekenis. Een sieraad met een dát stukje extra. Soms met symboliek, soms door het verwerken van een bijzonder of dierbaar aandenken.

Alle sieraden zijn handgemaakt. Je kunt een heel bijzonder sieraad uit de collectie aanschaffen of een custom made sieraad bestellen.

zilver-ring-saffier
Sieraad naam
zilver-ring-saffier
Sieraad naam
zilver-ring-saffier
Sieraad naam
zilver-ring-saffier
Sieraad naam
zilver-ring-saffier
Sieraad naam

Klanten zeggen:

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken.

edelstenen

Tussenkop

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren ’60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.

Tussenkop

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.