Zilverkapjes en moedermelk sieraden

Zilverkapjes en moedermelk sieraden

Zilverkapjes en moedermelk sieraden, wat hebben die nu met elkaar te maken hoor ik je denken….Een moedermelk sieraad is een heel uniek, bijzonder sieraad. Het kan een steun zijn, een herinnering aan de borstvoedingstijd met je kindje.

Soms gaat dat voeden niet direct heel voorspoedig. Daar weet ik alles van; ik wilde dat ik vroeger van de zilverkapjes gehoord had!

De zilverkapjes

De zilverkapjes, het woord zegt het al zijn zilveren kapjes voor op de tepels. Door het dragen van het zilver wordt de tepel ondersteund en beschermd. De helende werking van de moedermelk en de anti-bacteriële werking van het zilver zorgen samen voor een gezond klimaat en genezen tepelkloven en spruw binnen korte tijd.

Moedermelk sieraden en de zilverkapjes

Zilverkapjes kunnen je helpen door de eigenschap van zilver om schadelijke bacteriën en virussen te doden. Dat is natuurlijk hartstikke fijn! Omdat ik het belangrijk vind om je eigen unieke sieraad zo persoonlijk mogelijk te kunnen maken, is het mogelijk je eigen zilveren zilverkapjes die je niet meer gebruikt, te laten verwerken in je moedermelk sieraad.

Zilverkapjes

Zilverkapjes

Na bewezen dienst kunnen we de zilverkapjes ‘eren’ door ze te gebruiken in je moedermelksieraad. Dit bijzondere aandenken verdient een mooi sieraad.

Zilverkapjes-en-Moedermelksieraden-smelten

Voor sieraden

Natuurlijk zou ik het geweldig vinden om deze zilveren redders in nood te verwerken in je eigen unieke sieraad.

Zilverkapjes en moedermelk sieraden-walsen

Het proces

Ik smelt de Zilverkapjes. Daarna wals ik het zilver tot draad of plaat en verwerk het naar je eigen wensen in je sieraad. Dat kan variëren van een stukje van een armband of oorbel tot een onderdeel van je unieke moedermelk ring!

hanger met Tepelkapjes

Ze is prachtig!!! Wat ben ik er blij mee... en zo fijn dat je de tepelhoedjes in mijn hanger hebt kunnen verwerken. Bedankt dat je het mogelijk hebt gemaakt.

Wensen?

Neem vrijblijvend contact met me op om te overleggen of je wensen mogelijk zijn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.