Welke moedermelk sieraden zijn er?

Welke-moedermelk-sieraden-zijn-er-keuze

Welke moedermelk sieraden zijn er?

Er zijn veel moedermelk sieraden bij InnerJewels.

  1. Je kunt bij InnerJewels je moedermelk in een sieraad laten verwerken dat speciaal maatwerk is en speciaal voor jou gemaakt wordt. Geheel in melkkleur.
  2. Je kunt je moedermelk in een voor jou gemaakt kunstwerkje met emaille laten verwerken. De melk wordt als een wolkje melk op het emaille verwerkt. zichtbaar en herkenbaar.
  3. Je kunt je moedermelk in een voor jou gemaakt kunstwerkje laten verwerken. De melk is zichtbaar en herkenbaar verwerkt in een speciale ruimte daarvoor. Een silver round…De rest van het sieraad is gemaakt met het ambachtelijke emaille.
  4. Je moedermelk wordt naar keus duidelijk of subtiel verwerkt in het emaille. De melk wordt in het emaille gebrand en heeft het subtiele effect van sterrenstof.

Waarom bij InnerJewels?

Ik ben goudsmid en gespecialiseerd in het maken van maatwerk naar jou wens in mijn stijl. Ik ben ook specialiseerd in het verwerken van emaille in een sieraad.
En kan dus speciaal voor jou een uniek sieraad met borstvoeding erin maken.
En als je het niet mooi vindt? Dan maak ik toch iets anders voor je… Mijn doel is jou blij maken!

  • Levenslange garantie op het sieraad en het emaille
  • Je kunt ermee zwemmen, douchen en zonnen
  • Er is nooit een tweede exact hetzelfde
  • Handwerk, dus maatwerk
Welke-moedermelk-sieraden-zijn-er-setje
Welke-moedermelk-sieraden-zijn-er-hanger
Welke-moedermelk-sieraden-zijn-er-polka-dots

En welke borstvoedingssieraden zijn er bij InnerJewels?

De keuze is enorm… maar alle sieraden zijn van edelmetaal, met het ambachtelijke emaille. Uniek. Handgemaakt. Het zijn maatwerk sieraden met de melk erin verwerkt. Kleine kunstwerkjes.

Waar gaat je voorkeur naar uit?

Waarom moedermelk-sieraden

In 2008 kwam de vraag naar moedermelk sieraden op mijn pad. Mijn dochter was zwanger. Ze had gelezen dat in Amerika moedermelk sieraden werden gemaakt.

Mijn aandacht werd gegrepen. Natuurlijk… 🙂
Maar hoe dan….. mijn specialiteit als goudsmid is emailleren. Dat moest voor mij de weg zijn. Alleen op die manier kon ik kwaliteit garanderen. Je moet het elke dag kunnen dragen, ermee kunnen zwemmen, zonnen….

Na 9 maanden experimenteren en uitproberen lukte het om melk te verwerken op het emaille. Ik brand het vast op de toplaag van het emaille. Duurzaam, bijzonder en uniek. Nu is de collectie en de manier van verwerken van de moedermelk sieraden enorm uitgebreid en is heel veel mogelijk!

Moedermelk-in-je-sieraad-armband
Moedermelk-in-je-sieraad-hanger-sixties
moedermelk sieraad melkkleur

Wens

Wist je trouwens dat je type borstvoedingssieraad, model, kleur en afmeting zelf kunt samenstellen? Zo wordt je sieraad nóg persoonlijker.  Kijk op creëer je eigen sieraad en ik neem snel contact met je op.

edelstenen

Maak kennis met InnerJewels

Mijn naam is Irene Schildkamp, ik ben de drijvende kracht achter Innerjewels. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het vak goudsmeden en mijn hart ligt bij het emailleren van sieraden Naast het maken van  edelsteensieraden kun je ook bij me terecht voor handgemaakte  as-sieraden , verlies sieraden , moedermelk sieraden, en trouwsieraden

edelstenen

Geen life hug voor je helaas….

Maar ik zal me wel even voorstellen, ik ben Irene, 62 jaar en woon in het buitengebied van Weerselo. Ik ben dol op mijn kleinkinderen, honden, aquarium en nootjes. Mijn specialiteit is edelsmeden/ emailleren. En ik houd niet van massa productie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.