Ik heb de ring binnen en hij is prachtig! Hij voelt goed en draagt fijn. Ben er echt heel blij mee, dank je wel!-

Hanna van Egmond

Super blij met de prachtige sieraden! Ze zijn nog mooier dan verwacht. Irene onwijs bedankt voor al je hulp, geduld en kundigheid in dit mooie aandenken!

Maaike Zandvliet

edelstenen
moedermelk-hanger

Wauw. Supermooi! Ben er heel erg blij mee! Mijn hart vol symboliek en nu ook nog mijn eigen fairydust… een feestje om open te maken, het lag als een oester in het doosje. Fijn dat ik bij je ben geweest om te finetunen en de ketting lengtes kon uitproberen.

Nienke Huls

edelstenen

Ik heb vandaag mijn prachtige ring ontvangen, ik ben er zo blij mee. Er zit melk in van mijn beide dochters en hij is nu al heel waardevol voor mij.
Ik heb altijd goed email contact gehad met Irene, ook het tussendoor passen van de ring vond ik erg fijn, Ik ben erg blij dat ik bij haar mijn sieraad heb laten maken.

Annelies Olthof-Steenhuis

Be-Leaf-ring-met-moedermelk
Moedermelk-setje

Ik wilde je nog even laten weten dat ik vooral je mooie hangertje met moedermelk elke dag met veel plezier en liefde draag!! De oorbellen ook maar die zitten niet in mijn ‘dagelijkse’ outfit 😉

Nogmaals veel dank!

Els Habraken

edelstenen

Jouw wens voor een moedermelk sieraad

Wil je ook graag een moedermelk sieraad en wil je graag eerst overleggen of heb je een vraag? Of misschien heb je wel een wens voor een sieraad die je hier niet kunt vinden.

Laat dan vrijblijvend je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

Stuur je wensen:

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.