Moedermelk sieraden en MiniJewels

Mini-Jewels-sieraden

Moedermelksieraden en MiniJewels

De moedermelksieraden van MiniJewels zijn stijlvolle, luxe en minimalistische sieraden in goud en zilver. Ik werk graag met deze edelmetalen, omdat het een sterk en puur edelmetaal is. Omdat ik begrijp dat jij lang wilt genieten van jouw moedermelksieraad, kies ik altijd voor materialen van hoge kwaliteit.

Hoe een borstvoedingssieraad er precies uit komt te zien, is heel persoonlijk. Jouw smaak, wensen en het gevoel dat je hebt bij de herinneringen vormen samen het ontwerp. We bespreken met elkaar wat jij graag wilt en welk soort sieraad van MiniJewels daar mooi bij aansluit. Zo weet je altijd zeker dat je een sieraad krijgt dat perfect bij jou past!

Houd jouw herinnering dichtbij met persoonlijke moedermelksieraden

Ik kan het niet beter zeggen dan een moeder die blij was met haar moedermelk sieraad: “Alles zit erin, liefde ontroering, doorzettingsvermogen…Mijn kinderen al het beste gegeven wat ik geven kon en kan.. en dat voor altijd veilig”

Tastbare herinnering met een persoonlijke touch

Mooie herinneringen moet je koesteren.  Kies voor een herinnering die bij jou past. Als de kinderen groot zijn heb je een prachtig aandenken aan deze bijzondere tijd met je kindje.

edelstenen

Verschillende mogelijkheden

 • De moedermelk is subtiel verwerkt in het emaille. Als sterrenstof. Voor jou herkenbaar, maar voor een ander niet. 
 • De moedermelk is zichtbaar als een wolkje melk op het emaille aangebracht. Een prachtige herinnering!
 • De moedermelk is de enige toevoeging in het sieraad. De witte melkkleur overheerst dus, is herkenbaar en heel speciaal voor jou.
 • Een MiniJewels met een aparte ruimte voor de melk. Een vorm waarin alleen de melk wordt verwerkt. Het emaille blijft dus mooi glimmend en de melk is herkenbaar.

Minimalistische Jewels, eerlijk en duurzaam

MiniJewels zijn allemaal gemaakt van zogenaamd groen goud  en natuurlijke edelstenen en ik zorg ervoor dat ieder sieraad is voorzien van een officieel keurmerk.  MiniJewels bestaan altijd uit eerlijk materiaal, alles wordt gemaakt van massief edelmetaal.

Mini-Jewels-eerlijk-goud
Mini-Jewels-handgemaakt
Mini-Jewels-duurzaam-goud

Luxe, moedermelksieraden van MiniJewels; helemaal op maat gemaakt

Ringen: bij een bestelling van een ring stuur ik een pasring op als je je maat niet weet. Dat is een ringetje vergelijkbaar met een riempje die je op je maat kunt instellen. Verder stuur ik de ring voordat hij echt af is, zonder  emaille of melk en niet afgewerkt, eerst op voor een extra pasronde. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Vooral als er melk in verwerkt wordt moeten we zeker weten dat de ring past…

Armband; bij je bestelling geef je de gewenste lengte of maat door. Ik maak alle armbandjes op maat, zodat ze perfect passen.

Alle kettingen zijn te dragen op drie verschillende lengtes, bijvoorbeeld 38-40-42 centimeter. En de verstelbare sluiting is mooi afgewerkt met een mooi bijpassend edelsteentje.

edelstenen

Met een edelsteentje

De ketting en armband wordt afgeleverd met een geboortesteentje van 2 mm op het eind.

Je mag aangeven welk edelsteentje je in je sieraad kiest. Wil je geen steentje, mag je ook kiezen voor een zilveren balletje.

Maak de keus uit:

 • Granaat. Een dieprode edelsteen, activerend en stimulerend. Niet dragen bij drukke kinderen om je heen. Geboortesteen voor januari.
 • Amethist. Een transparant paarse steen, rustgevend en anti stress. Je slaapt er beter bij. Geboortesteen voor februari.
 • Aquamarijn. Een lichtblauwe transparante edelsteen. Werkt fijn om je te uiten en tegen allergie (loopneus, niezen) Geboortesteen voor maart.
 • Diamant. Ik gebruik de kleurloze geslepen vorm briljant. De maat is 2 mm, dus 0.03 karaat. VSS, mooie kwaliteit dus. Een versterkende steen. Let op, kan ook verhardend werken. Een versterker voor de werking van andere stenen. Geboortesteen van April.
 • Smaragd. Een prachtige transpante groene edelsteen. Bevorderd groei, geeft rust en leert je grenzen te bewaken. Geboortesteen van Mei.
 • Maansteen. Ik gebruik hier de witte variant. Goed voor de hormoonhuishouding, maakt tevreden. Geboortesteen van juni.
 • Robijn. Een transparant rode edelsteen. Versterkend en verwarmend. Geboortesteen van juli.
 • Peridoot. Een transparante groene steen. Ook wel olivijn genoemd. Helpt je af te sluiten voor negativiteit. Geboortesteen voor augustus.
 • Saffier. De blauwe saffier is een transparante edelsteen. Leert je zuiver te zien en stimuleert de intuïtie. Geboortesteen voor september.
 • Rozenkwarts. Een roze steen die de creativiteit en zachtheid stimuleert. Geboortesteen voor oktober.
 • Citrien is een gele steen die staat voor warmte en positiviteit. Tegen depressief voelen. Geboortesteen voor november.
 • Turkoois is een turquoise opake steen die rust geeft bij emotionele overbelasting. Is ook een beschermende steen.  Geboortesteen voor december.
Geboortesteen-Granaat
Geboortesteen-Amethist
Geboortesteen-aquamarijn
Geboortesteen-Diamant
Geboortesteen-Smaragd
Geboortesteen-Maansteen
Geboortesteen-Robijn
Geboortesteen-Peridoot
Geboortesteen-Saffier
Geboortesteen-Rozenkwarts
Geboortesteen-Citrien
Geboortesteen-Turkoois

"Super blij met de prachtige sieraden! Ze zijn nog mooier dan verwacht. Irene onwijs bedankt voor al je hulp, geduld en kundigheid in dit mooie aandenken!"

Wensen?

Heb je vragen voor me of zou je ook graag een minimalistisch moedermelk sieraad willen laten maken? Vul hieronder vrijblijvend jouw wensen in en ik neem contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.