Moedermelk sieraad

Moedermelk-sieraden

Moedermelk sieraad speciaal voor jou

Wil je graag een moedermelk sieraad laten maken? Dan ben je hier op het juiste adres. Ik ben goudsmid en deze hele speciale kunstwerkjes worden met de grootste zorg aandacht en liefde speciaal voor je gemaakt.

De melk kan op verschillende manieren worden verwerkt.

  • In het kleurrijke emaille wordt een slokje borstvoeding verwerkt als sterrenstof.
  • Op het kleurrijke emaille wordt een slokje melk verwerkt als een wolkje melk.
  • Het sieraad is alleen van edelmetaal (goud of zilver) met melk. Puur en zuiver.

Een tastbare herinnering van vloeibaar naar vast.

‘Een tastbare herinnering aan een bijzondere tijd’

Dat laatste slokje melk, je kunt het niet weggooien.. en wat is er mooier dan dit als herinnering te kunnen laten verwerken in een moedermelk-sieraad. Een subtiel en origineel sieraad die voor jou een heel bijzondere waarde en herinnering bevat.

De melk voor je moedermelk sieraad

Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een waterdicht kokertje en een retourenvelop toegestuurd. Het enige dat je hoeft te doen is het kokertje vullen met jouw borstvoeding en deze posten.

Voor een moedermelk-sieraad is 5 ml of 3 theelepeltjes melk voldoende. Het is geen enkel probleem als de melk wat zuurder wordt. Dat neutraliseert tijdens het bakken. En elke soort borstvoedingsmelk is goed, of het nu de magere of de vettere variant is.

Het restant melk bewaar ik in de diepvries. Je kunt dus altijd nog een sieraad met borstvoeding bestellen of je sieraad laten repareren als er een ongelukje mee gebeurd is.

moedermelk-sieraad

Inspiratie

‘Een tastbare herinnering aan een bijzondere tijd’. De sieraden worden in eigen atelier met de grootste zorg aandacht en liefde voor je gemaakt.
Bekijk de voorbeelden ter inspiratie of bestel een sieraad dat op voorraad is waar jouw melk in wordt verwerkt.

moedermelksieraden

Melk ? Hoe dan?

In de sieraden van de webshop is nog geen melk verwerkt.  De melk wordt bovenop het emaille verwerkt. Zichtbaar maar niet herkenbaar.

Hoe gaat dat nu met die melk? En hoe komt het er dan uit te zien, want waar zit die melk dan?

emaille-in-je-sieraad

De kleuren

Emaille is een soort glas dat in je sieraad wordt versmolten. Je kiest bij InnerJewels voor een kunstwerkje als moedermelk sieraad, elk sieraad is weer anders. De kleuren en de manier van aanbrengen kun je uitkiezen. Kom je er niet uit? bestel dan een kleurenmonster.

Super blij met de prachtige sieraden! Ze zijn nog mooier dan verwacht. Irene onwijs bedankt voor al je hulp, geduld en kundigheid in dit mooie aandenken!

Review Maaike Zandvliet

Vraag

Heb je een vraag en mag ik met je meedenken? Laat het me dan weten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haartjes in je sieraad

Je kunt een sieraad helemaal naar jouw wens laten maken.

Je kunt bijvoorbeeld ook haartjes laten verwerken in een sieraad. Dat komt dan niet in het emaille, maar een een speciaal gereserveerd stukje van je sieraad.

En dan kan er ook nog melk worden verwerkt in het moedermelksieraad, dat kan, het hoeft niet. Dat kan op het emaille of onder de haartjes. Jij mag het aangeven.

'Vorig jaar een prachtig moedermelksieraad laten maken. Het overleg was fijn en geduldig. Er wordt fijn meegedacht zodat er precies uitkomt wat je wilt hebben. Ik draag het nu een jaar en het is net zo prachtig als toen hij net binnen kwam. Bedankt voor dit prachtige aandenken aan een prachtige periode (die overigens nog niet voorbij is en mijn kleine ventje wordt vrijdag al weer 2 jaar).'
Gwendolyn Pieters

Inspiratie opdoen?

Moedermelk sieraad bestel-hulp

Vind je het lastig een keuze te maken? Er is veel keus…. veel kleuren…
Kijk dan eens of het ebook-moedermelk-sieraden-bestelhulp je verder kan helpen voor het personifiëren van jouw moedermelk-sieraad.

handleiding-moedermelk-sieraad-bestellen

Online ebook

Tip; dit ebook uitprinten en aankruisen wat je graag zou willen hebben. Dan ergens neerleggen… 🙂

Met 15 pagina’s keuze-tips & voorbeelden van moedermelk sieraden.
Een inspiratie catalogus voor Moederdag, kerst-, verjaardag- of geboortecadeaus.

Mijn inspiratie

Ik heb al een ‘paar’ sieraden voor mijn beide dochters mogen maken. Op bijzondere momenten, momenten met een lach en een traan…. De trouwringen en ook Linda’s moedermelk ring.

Mijn eerste moedermelk ring was dus voor Linda. Ze had haar zinnen erop gezet en als dochters wat willen he…dan doe je dat gewoon voor je dochter. Maar als goudsmid met specialisatie emailleren was dat voor mij een hele uitdaging. Want de melk moest voor mij echt in het emaille. Subtiel en toch aanwezig.

In het begin van de testperiode bakte de melk kleurloos weg in het emaille, of nog erger, het emaille knalde er met melk en al weer af tijdens het bakken. Emaille is glas. En vet en glas zijn niet elkaars vrienden. Ik heb er bijna een jaar over gedaan om uit te vinden hoe je die melk dan kunt verwerken in het emaille, in welke kleuren wel en dus ook niet. En ook in welke merken emaille de melk mooi bakt en in welke merken emaille het nauwelijks lukt.

Het is dus gelukt. Daar ben ik trots op maar vooral ook dankbaar, want ik mag veel moeders blij maken met een mooie herinnering verwerkt in een moedermelk-sieraad.

En voor Linda werd in de ring een kroontje verwerkt als teken voor hun 3e kindje. Hij werd te vroeg geboren en overleed. De melk waar de 3 dochters op groot werden werd er ook in verwerkt. Zo zijn de vier kindjes in één ring bij elkaar gebracht.

moedermelk-sieraden-gravure

Gravure

Misschien wil je graag je unieke sieraad nog persoonlijker maken. Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden. De gravures worden handmatig gestoken.

smelten van de silverette

Zilverkapjes

De zilverkapjes kun je laten verwerken in je sieraad. Ik smelt ze voor je, maak er draad of plaat van en verwerk het in een gedeelte van je sieraad.  Persoonlijker kan haast niet!

melkmomentje

De moedermelk

In de  sieraden van de webshop is uiteraard nog geen melk verwerkt.  Je mag aangeven of de melk duidelijk zichtbaar moet zijn of subtiel aangebracht.

Vandaag kreeg ik mijn moedermelk-hangertje. Wat is hij mooi geworden! Het uitpakken was al een feestje, met als hoogtepunt de papieren oester met daarin het hangertje.
Irene was heel geduldig tijdens het bestelproces, want ik vond het lastig om een keuze te maken. Ze had goede suggesties, zoals een stukje goudfolie erin te verwerken. Het heeft nog mooier uitgepakt dan ik had verwacht.
Borstvoeding geven vind ik bijzonder, dit is toch iets dat je maar een bepaalde tijd van je leven doet. Prachtig dat mijn zoons het zo goed doen op mijn melk. Dit kettinkje zal me hieraan herinneren. Wat mij het meeste aansprak aan Irene is dat haar moedermelk-sieraden heel mooi zijn, ook zonder dat je weet dat er melk in verwerkt zit. En het is niet zo overduidelijk, ik hoef geen statement te maken met mijn kettinkje.
Dus Irene: bedankt!
Annemijn

Wens

Heb je een wens en wil je vrijblijvend meer informatie over een moedermelk sieraad dat je graag zou willen laten maken? Laat het me dan weten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.