Moedermelk sieraad

Moedermelk-sieraden

Moedermelk sieraad

Speciaal en alleen voor jou op maat laten maken? Dat kan! deze hele speciale kunstwerkjes worden met de grootste zorg aandacht en liefde voor je gemaakt.  Alle sieraden worden gemaakt van massief 1e gehalte zilver. Uiteraard zijn alle modellen ook in goud te maken.

De melk kan op verschillende manieren worden verwerkt.

  • In het kleurrijke emaille wordt een slokje borstvoeding verwerkt als sterrenstof.
  • Op het kleurrijke emaille wordt een slokje melk verwerkt als een wolkje melk.
  • Het sieraad is alleen van edelmetaal (goud of zilver) met melk. Puur en zuiver.

Een tastbare herinnering van vloeibaar naar vast.

‘Een tastbare herinnering aan een bijzondere tijd’

Dat laatste slokje melk, je kunt het niet weggooien.. en wat is er mooier dan dit als herinnering te kunnen laten verwerken in een moedermelk-sieraad. Duurzaam, speciaal en handgemaakt.

De melk voor je moedermelk sieraad

Na ontvangst van de bestelling en betaling, krijg je een waterdicht kokertje en een retourenvelop toegestuurd. Het enige dat je hoeft te doen is het kokertje vullen met jouw borstvoeding en deze posten.

Voor een moedermelk-sieraad is 5 ml of 3 theelepeltjes melk voldoende. Het is geen enkel probleem als de melk wat zuurder wordt. Dat neutraliseert tijdens het bakken. En elke soort borstvoedingsmelk is goed, of het nu de magere of de vettere variant is.

Het restant melk bewaar ik in de diepvries. Je kunt dus altijd nog een sieraad met borstvoeding bestellen of je sieraad laten repareren als er een ongelukje mee gebeurd is.

moedermelk-sieraad

Moedermelk sieraden

‘Een tastbare herinnering aan een bijzondere tijd’. De sieraden worden in eigen atelier met de grootste zorg aandacht en liefde voor je gemaakt.
Bekijk de voorbeelden ter inspiratie of bestel een sieraad dat op voorraad is waar jouw melk in wordt verwerkt.

moedermelksieraden

Melk in je sieraad

In de sieraden van de webshop is nog geen melk verwerkt.  De melk wordt bovenop het emaille verwerkt. Zichtbaar maar niet herkenbaar.

Hoe gaat dat nu met die melk? En hoe komt het er dan uit te zien, want waar zit die melk dan?

emaille-in-je-sieraad

De kleuren

Emaille is een soort glas dat in je sieraad wordt versmolten. Je kiest bij InnerJewels voor een kunstwerkje als moedermelk sieraad, elk sieraad is weer anders. De kleuren en de manier van aanbrengen kun je uitkiezen. Kom je er niet uit? bestel dan een kleurenmonster.

Super blij met de prachtige sieraden! Ze zijn nog mooier dan verwacht. Irene onwijs bedankt voor al je hulp, geduld en kundigheid in dit mooie aandenken!

Review Maaike Zandvliet
Moedermelk-sieraden-hanger-dreamscape

Moedermelk hangers

Wil je een moedermelk hanger voor je op maat laten maken? Helemaal naar wens? Misschien is dan het leuk alvast wat inspiratie op te doen uit verschillende voorbeelden…

Moedermelk-sieraden-ring-dreamscape-asymmetrisch

Moedermelk ringen

Een ring, speciaal voor jou gemaakt met je borstvoeding verwerkt in het kleurrijke emaille… Wil je vast wat voorbeelden bekijken en meer lezen over de verschillende stijlen?

Moedermelk-oorbellen-polka-dots

Moedermelk oorbellen

Ook deze heel speciale kunstwerkjes worden speciaal voor jou ontworpen en gemaakt. Bekijk de heel bijzondere lijnen oorsieraden met emaille voor jouw unieke oorbellen!

Moedermelk-bedelarmbandje-Polka-Dots

Moedermelk armband

Ik persoonlijk ben echt een fan van armbanden. Ik draag ze elke dag, heb er nooit last van en passen altijd bij je kleding. Er zijn veel stijlen armbanden, ik hoop de voorbeelden je aanspreken!

Moedermelk-bedel

Moedermelk bedels

Er zijn bedels voor aan een bedelarmband of ketting, Bedels voor aan een Pandora armband of ketting zijn ook gaaf. En heb je zelf een idee dat er niet bij staat? Neem dan contact met me op!

'Vorig jaar een prachtig moedermelksieraad laten maken. Het overleg was fijn en geduldig. Er wordt fijn meegedacht zodat er precies uitkomt wat je wilt hebben. Ik draag het nu een jaar en het is net zo prachtig als toen hij net binnen kwam. Bedankt voor dit prachtige aandenken aan een prachtige periode (die overigens nog niet voorbij is en mijn kleine ventje wordt vrijdag al weer 2 jaar).'
Gwendolyn Pieters

Een moedermelk sieraad voor Linda

Ik heb al een ‘paar’ sieraden voor mijn dochters mogen maken. Op bijzondere momenten, momenten met een lach en een traan…. De trouwringen en ook Linda’s moedermelk ring.  In de ring, het was eerst haar ‘verlovingsring’ werd het kroontje verwerkt als teken voor hun te vroeg geboren en overleden zoontje en de melk waar de dochters op groot werden…

Heel bijzonder om daarbij te mogen zijn. Lees verder: een moedermelk sieraad voor Linda

moedermelk-sieraden-gravure

Gravure

Misschien wil je graag je unieke sieraad nog persoonlijker maken. Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden. De gravures worden handmatig gestoken.

smelten van de silverette

Zilverkapjes

De zilverkapjes kun je laten verwerken in je sieraad. Ik smelt ze voor je, maak er draad of plaat van en verwerk het in een gedeelte van je sieraad.  Persoonlijker kan haast niet!

melkmomentje

De moedermelk

In de  sieraden van de webshop is uiteraard nog geen melk verwerkt.  Je mag aangeven of de melk duidelijk zichtbaar moet zijn of subtiel aangebracht.

Wens

Heb je een wens en wil je vrijblijvend meer informatie over een moedermelk sieraad dat je graag zou willen laten maken? Laat het me dan weten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vandaag kreeg ik mijn moedermelk-hangertje. Wat is hij mooi geworden! Het uitpakken was al een feestje, met als hoogtepunt de papieren oester met daarin het hangertje.
Irene was heel geduldig tijdens het bestelproces, want ik vond het lastig om een keuze te maken. Ze had goede suggesties, zoals een stukje goudfolie erin te verwerken. Het heeft nog mooier uitgepakt dan ik had verwacht.
Borstvoeding geven vind ik bijzonder, dit is toch iets dat je maar een bepaalde tijd van je leven doet. Prachtig dat mijn zoons het zo goed doen op mijn melk. Dit kettinkje zal me hieraan herinneren. Wat mij het meeste aansprak aan Irene is dat haar moedermelk-sieraden heel mooi zijn, ook zonder dat je weet dat er melk in verwerkt zit. En het is niet zo overduidelijk, ik hoef geen statement te maken met mijn kettinkje.
Dus Irene: bedankt!
Annemijn