Moedermelk sieraad kleuren

moedermelk-sieraad-kleuren

Welke kleuren kan ik kiezen voor mijn moedermelk sieraad? En waarom is er bij elk sieraad kleur gebruikt? En, hoe kan ik aangeven hoe de kleuren zouden moeten worden verwerkt….

Moedermelk sieraad kleuren

Gaaf he? al die mooie heldere kleuren. Maar hoe kies je ze online…. Ik heb er een paar handige oplossingen voor bedacht! Zo hoef je geen keuzestress te ondervinden!

Dreamscape moedermelk hanger, smalle rand vrij

Extra kleuren

Je kunt bij de bestelling drie kleuren kiezen. Wil je er toch meer? Dat kan vaak bij een groter sieraad wel, laat je het me dan weten? Vul het maar in bij het bestellen in het opmerkingenveld. Bij een kleiner sieraad is minder mooier.

Moedermelk-sieraad-kleuren

Hechtingskleur

Een hechtingskleur is de kleur waar de melk mooi als sterrenstof op bakt. De ideale hechtingskleuren zijn donkergroen, donkerblauw, zwartblauw, grijs, paars, zwart en bruin.

moedermelk-sieraad-kleuren-melkkleur

Melkkleur

Bij de sieraden met een silver round erin wordt de melk in het zilveren rondje verwerkt.  Je hoeft dan dus geen hechtingskleur te kiezen. Lees meer over moedermelk in je sieraad

moedermelk-sieraad-kleuren

Welke kleuren

Ik heb een selectie gemaakt van een aantal prachtige emailles die op verschillende manieren te verwerken zijn.  Je kunt de kleuren downloaden via dit kleurenoverzicht.

kleurenmonster

Kleurenmonster

Er is een kleurenmonster beschikbaar om de kleuren naar keuze life thuis te bekijken.  Je kunt de kleuren kiezen die je wilt zien.

moedermelk-sieraad-kleuren

Kleureffect

Je mag  een kleureffect kiezen als je dat wilt. Zo heb je nog meer inzage in hoe het sieraad eruit zal komen te zien. Wil je dat doorgeven bij de opmerkingen tijdens je bestelling?

Wens

Misschien heb je een speciale wens voor een sieraad? Laat het me dan vrijblijvend weten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.