Moedermelk sieraad, het kleureffect

Moedermelk-sieraad-kleureneffect

Wil je mee beslissen in het kunstzinnige proces? Welke manier van emailleren vind je het mooiste?

Moedermelk sieraad, het kleureffect

De manier van het aanbrengen van het emaille is nogal bepalend voor de uitstraling van je hele bijzondere sieraad. En natuurlijk heb je daar een mening over. Ik ben er benieuwd naar!

moedermelk-sieraad-kleureffect-buren

‘Buren’

Hier worden de kleuren naast elkaar aangebracht. Zoals ook meestal met goede buren het geval is, lopen de kleuren wat door elkaar heen, maar blijven toch zichzelf. De hechtingskleur komt onderin.

moedermelk-sieraad-kleureffect-vrouwelijke-energie

‘Vrouwelijke energie’

Hierbij wordt de kleur als een soort spiraal aangebracht. Het symbool voor de vrouwelijke energie. Hiervoor wordt de hechtingskleur en lichte kleuren naast elkaar aangebracht.

moedermelk-sieraad-kleureffect-tree-of-life

‘The tree of life’

De hechtingskleur is als een takje aangebracht. Zwartblauw is een kleur die daar erg geschikt voor is.  Het is mooi deze te combineren met twee of drie extra kleuren die zacht in elkaar overvloeien. Zoals hard- en helderblauw samen met mint in het voorbeeld.

moedermelk-sieraden-kleureffect-horizon

Horizon

De hechtingskleur is als een sliertje- horizon- aangebracht net onder het midden van het sieraad. Daar wordt de melk in verwerkt. Daardoor wordt deze kleur wat lichter en afgezwakt.

moedermelk-sieraad-kleureffect-love-flows

‘Love Flows’

Dit kleureffect symboliseert de kracht van borstvoeding. Op zich is dit al een moedermelk sieraad, daar hoef je (mag wel uiteraard) geen borstvoeding in te verwerken. Het symbool staat op zich en is sterk genoeg.

moedermelk-sieraad-kleureffect-vrij

Vrij

Hier worden de kleuren als in een schilderij vrij aangebracht. De hechtingskleur is hierbij de leidraad. Afgewisseld door ton-sûr-ton kleuren kan het een prachtig kleurenspel opleveren.

Wens

Wist je trouwens dat je type moedermelk sieraad, model, kleur en afmeting ook zelf kunt samenstellen? Zo wordt je sieraad nóg persoonlijker. Laat je het me weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.