Moedermelk ringen

Moedermelk-ringen

Moedermelk ringen

Moedermelk sieraad op maat laten maken? Deze moedermelk ringen worden met de grootste zorg aandacht en liefde voor je gemaakt.  Alle moedermelk sieraden worden gemaakt van massief 1e gehalte zilver. Uiteraard zijn alle modellen ook in goud te maken.

In het kleurrijke emaille wordt een slokje borstvoeding verwerkt als sterrenstof. Een tastbare en blijvende herinnering van vloeibaar naar vast.

‘Een tastbare herinnering aan een bijzondere tijd’

Dat laatste slokje melk, je kunt het niet weggooien.. en wat is er mooier dan dit als herinnering te kunnen laten verwerken in een moedermelk-sieraad. Duurzaam, speciaal en handgemaakt.

De maat voor je moedermelk ring

Soms is het lastig de goede maat te bepalen voor je ring. Daarom heb ik er een plan van aanpak voor bedacht. Je kunt een maat bij de bestelling invoeren als je denkt je ringmaat te weten. Zo niet vul je een ?? in. Dan stuur ik een pasringetje met het melkkokertje mee.

Daarna maak ik de ring voor je en voor het emaille erin verwerkt wordt stuur ik het naar je op zodat je de ring kunt bekijken en passen. Dan kunnen we eventueel nog bijsturen.

Pas daarna maak ik de ring verder voor je en verwerk ik het emaille en de melk erin.

Een moedermelk ring in de Dream stijl speciaal voor jou laten maken?

Uiteraard kan dat, deze hele speciale kunstwerkjes worden met zorg voor je gemaakt. Je kunt in deze sieraden ook balletjes, drops, laten verwerken. Deze zilveren balletjes kunnen bijvoorbeeld symbool staan voor het aantal kindjes.

moedermelk-ringen-Dream

Moedermelk ring ‘Dream

De grootte van de bovenkant, de holle vorm op de ring, kun je kiezen:  8, 10, 15, 20, of 22 mm.

De rand van de bovenkant heeft geen zilveren randje. Dat wil dus zeggen dat het emaille langs de kanten iets kan variëren van afstand tot de rand. Dat hoort bij het bakproces; het emaille wordt dan vloeibaar en trekt soms iets van de randen terug.

moedermelk-ring-dream-10mm

Een moedermelk ring Dreamscape

Deze ringen hebben een zilveren rand om het emaille. De vorm is hol  gebogen, waardoor er een droomwereldje ontstaat waar de moedermelk veilig in verwerkt kan worden.

Moedermelk ring ‘Dreamscape’

De grootte van bovenkant, de dreamscape vorm op de ring kun je kiezen; 10, 15, 18, 22 of 25 mm. De dreamscape ring kan ook ovaal worden bestelt, deze is er alleen in 20 mm lengte. De rand van de holle vorm heeft een zilveren randje. Dat wil dus zeggen dat het emaille langs de kanten prachtig is afgewerkt en beschermt wordt door de zilveren rand. De ronde dreamscape staat iets scheef op de dubbele ring.

moedermelk-ring-dreamscape
moedermelk-ring-dreamscape-onderkant

Moedermelk ring Be-Leaf

Er zijn meerdere varianten voor de Be-Leaf ring. Alle Be-Leaf ringen zijn organisch gevormd en er is een bladnerf in verwerkt.

  1. Deze moedermelk ring Be-Leaf is op het breedte gedeelte 8 mm breed. De ring bestaat voor ongeveer de helft uit een bladnerf, de onderzijde (aan de binnenkant van de hand) van de ring is gehamerd zilver.
    De ring is gepolijst en daarna donkerder gemaakt. Het zilver is daarna weer lichter gemaakt waardoor de bladnerven prachtig zichtbaar zijn.
    Op de ring is een bladvormpje met emaille waarin de melk kan worden verwerkt.
  2. Moedermelk ring Be-Leaf extra. Deze moedermelk ring is op het breedste gedeelte 10 mm breed. Verder is deze ring extra bewerkt met takjes blaadjes en balletjes.
  3. Moedermelk ring Be-Leaf round. Bij deze moedermelk ring van 10 mm breed is een silver round, een zilveren rondje van 6 mm aangebracht . Hierin kan de melk naar wens worden verwerkt. Je mag kiezen; met alleen de melk in het rondje verwerkt of een emaille kleur en daar de melk op verwerkt. Verder is deze bijzondere ring afgewerkt zoals de ‘gewone’Be-Leaf ring extra, met takjes blaadjes en balletjes dus.
Be-Leaf-ring
moedermelk-ringen-Be-Leaf-extra
Moedermelk-ring-Be-Leaf-round-paars

Moedermelk ring ‘Sixties’

De Sixties ring is in het midden open. Een hele fijne draagbare ring dus want ook al neem je de grootste maat, hij is nog steeds lichtgewicht en prettig draagbaar.

Voor de afmeting van de Sixties vorm van deze ring kun je een keuze maken uit 20 mm of 25 mm.

moedermelk-ring-sixties
moedermelk-ringen-sixties-small
moedermelk-ring-sixties

Maak kennis met InnerJewels

Mijn naam is Irene Schildkamp, ik ben de drijvende kracht achter Innerjewels. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het vak goudsmeden en mijn hart ligt bij het emailleren van sieraden Naast het maken van  edelsteensieraden kun je ook bij me terecht voor handgemaakte  as-sieraden , gedenksieraden , moedermelk sieraden, en trouwsieraden

Wensen of vragen?

Heb je nog vragen? Laat vrijblijvend je gegevens hieronder achter , dan neem ik  contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.