Moedermelk oorbellen

Moedermelk-oorbellen

Moedermelk oorbellen

Moedermelk sieraad op maat laten maken? Deze moedermelk oorbellen worden met de grootste zorg aandacht en liefde voor je gemaakt.  Alle moedermelk sieraden worden gemaakt van massief 1e gehalte zilver. Uiteraard zijn alle modellen ook in goud te maken.

In het kleurrijke emaille wordt een slokje borstvoeding verwerkt als sterrenstof. Een tastbare en blijvende herinnering van vloeibaar naar vast.

‘Een tastbare herinnering aan een bijzondere tijd’

Dat laatste slokje melk, je kunt het niet weggooien.. en wat is er mooier dan dit als herinnering te kunnen laten verwerken in een moedermelk-sieraad. Duurzaam, speciaal en handgemaakt.

Moedermelk oorbellen Dream speciaal voor jou laten maken?

Uiteraard kan dat, deze hele speciale kunstwerkjes worden met zorg voor je gemaakt. Je kunt in deze sieraden ook balletjes, drops, laten verwerken. Deze zilveren balletjes kunnen bijvoorbeeld symbool staan voor het aantal kindjes.

Moedermelk-oorbellen-dream-groot

Moedermelk oorbellen ‘Dream’

De grootte van de oorbel kun je kiezen:  8, 10, 15, 20, of 22 mm. De oorbellen hebben geen opstaand zilveren randje. Het emaille langs de kanten kan iets variëren van afstand tot de rand. Dat hoort bij het bakproces; het emaille wordt dan vloeibaar en trekt soms iets van de randen terug.

Moedermelk-oorbellen-dream-klein

Moedermelk oorhangers Dreamscape

Deze oorhangers hebben een zilveren rand om het emaille. De vorm is hol, waardoor er een droomwereldje ontstaat waar de moedermelk veilig in verwerkt kan worden.

Moedermelk oorbellen ‘Dreamscape

De grootte van het model kun je kiezen; 10 of 15 mm. De holle vorm heeft een zilveren rand. Dat wil dus zeggen dat het emaille langs de kanten prachtig is afgewerkt en beschermt wordt door de zilveren rand. Je kunt ook nog aangeven of je symmetrische of asymmetrische oorbellen wilt.

Moedermelk-oorbellen-dreamcape
Moedermelk-oorbellen-dreamcape-klein

Moedermelk oorbellen uit de serie Be-Leaf

Er zijn meerdere varianten voor de Be-Leaf oorbellen.  Alle Be-Leaf sieraden zijn organisch gevormd en er is een bladnerf in verwerkt.
Kies je voor moedermelk oorstekers of liever voor oorhangers?

Moedermelk-oorbellen-be-leaf-stekertjes

Moedermelk oorbellen Be-Leaf

Bij de moedermelk oorstekers is het emaille verwerkt op de nerven van het blad. een randje om deze subtiele oorstekers beschermen het emaille met de melk. Grootte 12 mm

Bij de moedermelk oorhangers is een zilveren draadje bevestigd, die dient als oorhaakje. In het emaille op het blad wordt de melk als sterrenstof in vastgebakken.

Moedermelk-oorbellen-be-leaf-hangers

Moedermelk oorbellen ‘Blossom’

De Blossom oorstekers zijn 10 mm, dus klein maar fijn. Wil je de Moedermelk Blossom graag als oorhanger? Dat kan! Je kunt het kleine bloempje laten bevestigen aan een zilveren of gouden oorhaakje, of aan een takje met één of meerdere Blossoms. Aan jou de keuze!

Moedermelk-oorstekers-Blossom

Moedermelk oorbellen ‘Sixties’

De Sixties oorbellen zijn in het midden open. Hele fijne draagbare oorbellen dus want ook al neem je de grootste maat, hij is nog steeds lichtgewicht.

Voor de maat van de oorhangers kun je een keuze maken uit 20 mm of 25 mm. Aan de achterkant of aan de zijkant kun je een gravure laten verwerken.

Is je dat te groot of wil je liever oorstekers? Geen nood, de bedel ‘Tweetjes’ past heel goed bij de Sixties!

Tip: draag de grote hanger ook eens aan een lange zilveren ketting of laat meerdere hangers verwerken in een lange ketting met edelstenen!

Moedermelk-oorbellen-sixties
Moedermelk-oorhangers-sixties
Moedermelk-oorstekers-sixties

Maak kennis met InnerJewels

Mijn naam is Irene Schildkamp, ik ben de drijvende kracht achter Innerjewels. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in het vak goudsmeden en mijn hart ligt bij het emailleren van sieraden Naast het maken van  edelsteensieraden kun je ook bij me terecht voor handgemaakte  as-sieraden , gedenksieraden , moedermelk sieraden, en trouwsieraden

Wensen of vragen?

Heb je nog vragen? Laat vrijblijvend je gegevens hieronder achter , dan neem ik  contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.